cu ce crema dau adidasi din piele albastrii?
buna
i-am luat fiului meu o pereke de adidasi din piele intoarsa albastrii si dupa cateva purtari/spalari arata de parca i-a purtat 5 ani,cu ce crema sa ii dau ca sa capete culoare? se gaseste oare crema albastra?
multzumesc anticipat!
anca & alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Raspunsuri
Ana68 spune:
Anca,poate nu ai sa crezi,dar eu una asa fac cu aproape toata incaltamintea mea si a copiilor mei:cea mai buna crema de incaltaminte,mai ales pentru cea de piele intoarsa,este crema Doina,laptele acela demachiant.Alex avea o perechea de ghetute de piele intoarsa verzi,de iarna.Copilu' a intrat cu ele in noroi...si mai scoate-le fata daca mai poti.Le-am bagat in masina de spalat,evident ca aratau de parca statusera numai in soare.Cumnata mea m-a sfatuit sa le sterg cu lapte Doina.Circumspecta,am incercat pe o bucatica de ghetuta.Rezultatul a fost mai mult decat bun...asa ca ghetutele le-am sters cu laptele asta demachiant si asa am continuat mereu.Si in zi de azi,inclusiv pantofii mei,care nu-s de piele intoarsa,ii sterg asa....si toata incaltamintea deschisa la culoare.E adevarat ca nu se acopera juliturile,acolo trebuie culoare,in schimb incaltamintea arata minunat,mai ales cea de piele intoarsa...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
hristina spune:
Intrasem croita sa-ti spun de Lapte Doina; dar vad ca nu sunt singura care face asa si ma bucur!
Deci, Lapte Doina pentru toata incaltamintea!
Kasi si Victoria
denizel spune:
Ana-Maria, spune-mi te rog, cum stergi pielea intoarsa cu lapte Doina? Cam cat lapte pui si, pui direct pe pantof sau pe un tamponel, ceva?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Ana68 spune:
Denizel,pun pe o carpa moale de bumbac sau pe o bucatica de vata(dar vata cam lasa scame) sau pe o fasiuta mai lunga de tifon impaturita in mai multe straturi.Torn crema Doina...asa...cat ai pune ca sa te demachiezi si o intind pe carpa,vata sau tifon....pe toata suprafata folosibila,cu degetul,ca sa nu pun grosul deodata pe bucata ce urmeaza sa fie "lustruita".Si frec gospodareste pe portiuni pantoful.Daca e nevoie realimentez,ca mai sus,cu demachiant....La final,dupa ce am dat tot pantoful,fac retusuri,adica acolo unde am scapat mai multa crema,o mai intind si acolo unde am pus prea putina ,mai pun un pic...Incerc sa intind uniform crema pe toata suprafat.Nu-ti face probleme daca ai impresia ca se pateaza...ca nu e asa,crema intra in piele si cand se "usuca" culoare devine uniforma....Succes!
PS.Se poate utiliza si pe incaltamintea de inlocuitor ,metoda asta,insa trebuie curatat surplusul de crema,la final...
Ea e TOYO...
denizel spune:
Ana, multumesc mult, mult!!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by denizel
Ana, multumesc mult, mult!!!
Ea e TOYO...
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by hristina
Intrasem croita sa-ti spun de Lapte Doina; dar vad ca nu sunt singura care face asa si ma bucur!
Deci, Lapte Doina pentru toata incaltamintea!
Kasi si Victoria
wow, si e si ieftina!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Ana68 spune:
Felicia...esti simpatica!Eu o gasesc aici undeva in jur de 10 ron...
Ea e TOYO...
felicia74 spune:
Laptele Doina are 200 ml si l-am gasit pe un site la pretul de 6 lei.
Crema de pantofi are doar 75 ml.
Raportat la cantitate iesi mai ieftin cu Doina.
ancutzathree spune:
multzumesc mult fetelor
...n-am gasit lapte doina ,dar am gasit crema incolora,e destul de buna,in sensul ca nu mai arata asa spalacitzi insa daca cade apa pe ei se pateaza imediat,deaceea voi incerca si cu doina daca gasesc,ma gandesc ca fiind unsa face pantoful cat de cat impermeabil...
va multzumesc inca odata