Fetele din America (83)
Raspunsuri - Pagina 21
CamiM spune:
Nikolle tocmai am vazut stirea.. ce tragedie..!!!![]()
Nici nu am cuvinte!!
Sper macar ca tu si cei dragi tie sunteti ok.
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
Oana_B spune:
Cenia bine ati poposit in USA
Nikolle am citit si eu pe net stirea, vad ca stirile sunt putin amestecate pe un canal spun ca sunt vreo 21, pe altul spun de 32 si gunmanul este mort si el. Ingrozitor, ai grija de tine
Oana_B
vesnica aspiranta
I love
pink!
corinadana spune:
Of! Ce tragedie. Eu am citit pe net. Sunt 21 + nemernicul ala. Mergi sa faci o scoala si uite ce nenorociti traiesc in lumea asta.
Nikolle ai grija de tine!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
cenia spune:
Salut.
Tocmai am ramas socata de ce am vazut la tv. Culmea e ca acesti criminali se sinucid. Ar trebui sa traiasca si el sau ei cosmarul familiilor celor pe care i-a omorit. Doamne iarta-ma!
Nikolle: ai grija de tine!
Multumesc de intimpinare: corinadana. Oana_B,adriana.
Aici majoritatea romanilor care ii intilnesc si stau de 20 de ani si vin din Oregon sau Detroit (imi spuneau chiar ieri! )ca prima data ar fi trebuit sa vina in Arizona si nu li s-ar fi parut atit de greu.
Sotul meu e aici de 5 ani si nu a vazut nici un sarpe. Noi locuim chiar in nord spre munti si vezi desertul imediat ce iesi din cartier. Asta noapte am vazut din masina un coyot dar sunt inofensivi. Si astia ii vezi destul de rar. Mie imi era frica de scorpioni, dar faci o dezinfectie si apoi e ok.
Intr-adevar e mai greu cind o sa vina caldura aproximativ 2 luni dar ai aer conditionat oriunde in casa, in masina, in magazine.
Deja imi place ideea de a fi mereu vara si cea mai groasa haina sa fie un pulover.
Eu incerc sa ma adaptez. Oamenii vad ca sunt multumiti pe aici. Comunitatea de romani este foarte mare 30 000.
Noi mergem la biserica penticostala romana care are 1500 de membrii fara copii si e foarte frumoasa. uitati un site ca sa vedeti ce au facut aici romanii si sunt laudati ca-s harnici si nu fac prostii (aici mexicanii sunt mai blamati, asa ca am rasuflat usurata, de obicei, pe unde merg aud rele dar si bune, e adevarat!)
http://www.hvccaz.com/
Romancele care stau acasa ma invita pe la ele in vizita dar eu inca nu am curaj sa conduc.
Pe mine daca ma intrebi ceva, eu incep sa dau drumul la melitza si nu ma mai opresc. Asadar stop.
As dori sa ma mai uit la stiri dar copilul meu vrea sa ii pun desene animate.Tom si Jerry. Cu rusine spun ca al meu copil mai suge lapte la biberon (are 2 ani)si tetinele din Romania m-au lasat si am cumparat de aici. Parents Choise :isi face greata ca siliconul e mai tare. ![]()
Daca nu o sa mai vrea lapte la biberon o sa incepem si noi cu canita.
Astea fiind zise, inchei si mai astept sa vad ce mai faceti voi in viata de zi cu zi americana.
la lac
niste poze
Nikolle spune:
Da, fetelor, mare nenorocire. Dumnezeu sa-i odihneasca.
Noi suntem bine, multumim.
Din pacate, am auzit neoficial ca s-ar fi tras si asupra unui profesor roman.
Dumnezeu sa ne fereasca pe toti de oameni ca astia. Acum ala s-a sinucis si inca nu s-a aflat identitatea lui. Cum o fi ajuns atata munitie in mainile lui? ziceau ca avea 19 ani. Politia nu a fost foarte eficienta. Eu am fost la 9 dimineata in campus si nu am stiut ca s-a intamplat ceva, cu toate ca nu il prisesera pe cel care a tras. Nu au alertat pe nimeni decat dupa ce s-a tras a doua oara, in salile de clasa.
ce sa mai zic, e cumplit. noi simtim mai intens, poate pt ca ne aflam chiar aici. blacksburg e un orasel mic si linistit, majoritatea locuitorilor sunt studenti, unde nu s-au petrecut mari incidente. Tin minte ca si sapt trecuta a fost o amenintare cu bomba intr-o cladire.
Doamne ajuta!
Krissy spune:
quote:
Originally posted by Nikolle
Da, fetelor, mare nenorocire. Dumnezeu sa-i odihneasca.
Noi suntem bine, multumim.
Din pacate, am auzit neoficial ca s-ar fi tras si asupra unui profesor roman.
Din pacate vad ca s-a confirmat si oficial, una din victime este roman, profesorul de matematica Liviu Librescu. Dumnezeu sa-l ierte si odihneasca!
http://news.yahoo.com/s/ap/20070417/ap_on_re_us/virginia_tech_names;_ylt=AsAD_fAwSvFFT_zEnZtFd2ZH2ocA
Nu am cuvinte sa comentez inca o asemenea tragedie, ti se face parul maciuca ce psihopati
circula liberi printre noi! Prea multa libertate si drepturi (vezi dreptul de a poseda arma)aduce dupa sine si reversul medaliei, ca astfel de crime abominabile. Ma gandesc cu groaza, acum ca sunt si eu mama, cum e sa fi in locul parintilor victimelor, stiindu-ti copilul la scoala, si intr-o zi nu se mai intoarce Nikoll, bine ca sunteti safe!
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
lai spune:
Conchita, bine ai revenit si felicitari din suflet pentru puiul mic! ![]()
Cenia, bine ai venit!
Nikolle, aveti grija de voi, of, Doamne..
Lai
cenia spune:
Lai: multummesc de intimpinare.
Nikolle: ne-ai facut curioase. Am urmarit la tv activitatile studentilor de acolo. m-au impresionat cumplit.puteati fi oricare de acolo in locul lor.
Dumnezeu sa aiba grija de familiile indoliate si de durerea imensa din suflet.
Am mai intrebat pe aici daca au vazut serpi: o singura data stilcit pe sosea.
Deci zona nu e asa de periculoasa cum se zice dar nu nseamna ca nu trebuie sa fim precauti.
Voi ce mai ziceti?
la lac
niste poze
corinadana spune:
Fetele cum se numesc cartile de joc in engleza :trefla, caro, inimile. Mercic!
Si:febra musculara.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Oana_B spune:
inima neagra - spades
inima rosie - hearts
trefla - clubs
caro - diamonds
febra musculara - sore muscles? parca
Oana_B
vesnica aspiranta
I love
pink!