Un nou stil la <<Din dragoste>>?

Un nou stil la <<Din dragoste>>? | Autor: Edessa

Link direct la acest mesaj

Nu stiu exact ce se intampla cu emisiunea aceasta:ori au schimbat echipa de productie, ori chiar s-au terminat toate subiectele???!
Ultimele doua editii mi s-au parut de cosmar, de-a dreptul. Oare chiar vor sa smulga lacrimi de la telespectatori de pe urma afisarii suferintei fizice ( in stadii terminale...) a unor persoane?!
De obicei ma uitam la emisiune, in amintirea a ceea ce vedeam odata la formatul italian de pe Canale Cinque ( si care imi placea de fiecare data).
Ultimele doua emisiuni insa m-au deprimat groaznic: e posibil sa faci...maaaarea bucurie(!) unor persoane muribunde doar pentru ca vine Mircea Radu si le mangaie pe crestet??? Eu nu zic ca nu ar fi unul dintre barbatii admirati de femeile din publicul telespectator dar...nici chiar asa! Cel putin ar trebui sa se puna un soi de avertisment ca atunci cand dau scene cu operatii sau accidente ca imaginile care urmeaza pot sa te dea peste cap de tot!! Cum altfel ai putea reactiona cand vezi o femeie care are metastaze avansate si de-abia se mai poate misca si o alta care nu mai vede, nu ii mai functioneaza rinichii si alte cele din cauza diabetului?
Din cate se exprima Mircea Radu, scopul emisiunii era sa puna in evidenta magia dragostei...dar acum mi s-a parut ca au luat-o rau de tot pe aratura!
Sunt eu absurda si deplasata sau a mai remarcat si altcineva aceasta schimbare ciudata??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Initial creeata de Edessa
Sunt eu absurda si deplasata sau a mai remarcat si altcineva aceasta schimbare ciudata??

Intr-o dimineata, s-a facut sedinta de "productie" de tip brainstorming, la antena 1 si o minte "geniala" a propus sa se exploateze aceasta latura sensibila a romanului fata de suferinta semenilor sai. Daca aveti rabdare, o sa zariti cite un crimpei din aceasta implementare in mai toate emisiunile, nu numai in emisiunea "din dragoste".
Este pur si simplu o strategie pentru a mari audienta si a functionat perfect in cazul "surprize, surprize", nu vad de ce sa nu mearga si acum, ca doar romanul e impresionabil, fara numar, fara numar.
Acelasi "tertip" se poate observa si pe alte "curti" de televiziune

Antena 1 n-o face la fel de kitchos ca OTV dar poate elibera subtil cite un caz numai bun de "savurat".
Cu regret, ne place sau nu, suferinta oamenilor a devenit spectacol.
Si, daca ne gindim, fiecare televiziune are cite o felie de viata dureroasa gata de pregatit si servit telespectatorilor, cu mult fast, sub forma unei emisiuni "in numele dragostei de oameni".
Cred ca, pur si simplu, profesionisti din televiziune au observat, studiat si introdus, formate care sa smulga emotii si audienta. Nimic neobisnuit.
Din pacate.
(, ce idee de titlu, daca este "din dragoste" de ce sa nu fie si "din pacate" sau "din prostie", scuze pentru cei ce urmaresc emisiunea, alaturarea este absolut intimplatoare, fara legatura cu persoane sau fapte reale)

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Edessa, sunt foarte deacord cu tine.
Liana&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Nu am reusit(spre marea mea rusine!) sa vad o emisiune de tipul ''Din dragoste'', '' Dansez pentru tine'' sau ce-o mai fi, din cap in coada.... mi se par de-a dreptul jalnice, dar ce-ar fi sa facem ''o furtuna de creiere'' si sa pregatim o '' Din prostie''(cu dreptul de inregistrare al marcii la OSIM pe numele danielei_b).Oameni buni, va imaginati ce audienta ar avea!WOOOOOW!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Nici eu nu ma uit la tipul asta de emisiuni. Trebuie insa sa marturisesc ca am urmarit o editie a emisiunii "Din dragoste", aia cu ciobanul Maricel, si cum tragea el la doua porti, la nevasta-sa si la soacra-sa. De SEN-ZA-TI-E. Si acum imi amintesc vorbele soacra-sii: "Maricel, intoarce-te la mine. Esti primul barbat din viata mea" (ce mai conta ca hoasca avea vreo 60 de ani)"Vreau sa am o familie fericita cu tine". Asta da emisiune

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete.. sunteti bestiale... chapeau!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput