Rahova sau apropiere...25

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Fetelor, ne vedem sambata? Monica?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

dIN PACATE DU NU POT PANA DUPA PASTE, PT CA DUMINICA ESTE ZIUA SOTULUISI...., CRED CA INTELEGETI SI DE PASTE PLECAM LA TARA.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu pot si sambata,dar si pana atunci...de miercuri incepand
dar vineri poti dory?ca atunci o facem vineri dupa amiaza sau cand poti tu...

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Mirclau, lucrezi in zona Titulescu? Si eu. Deci nu suntem numai vecine de cartier?
Fetele, intalnire vreau si eu, dar wk asta nu pot, ca cel mic iar e bolnav. Ieri a fost la ORL, luni merg sa-i fac analize. Iar il intep, mititelul.
Poate dupa Paste?
Fetelor, si puiul meu, desi nu mai are probl. cu dintii, are perioade cand nu mananca. Dar si perioade cand rontaie non-stop, mai ceva ca un iepuras! El de felul lui e mai mofturos, si se stie ca e rau de caldura, vara, cand sunt calduri mari, nu mananca mai nimic, doar bea apa. Nu va ingrijorati, daca sunt vioi sunt sanatosi. Doar daca sunt palizi, apatici incepeti sa va alarmati.
Dory, La Multi Ani! pt. sotul tau.
Va , wk placut va doresc si La Multi Ani! tuturor Floriilor .

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Monica, nici nu stiu ce sa-ti spun de acum, daca sotul meu va fi liber de joi sau vineri, vom pleca de atunci, daca nu vom pleca sambata, asta nu voi afla decat atunci inainte ca asa e la el , afla seara ce are de lucru a doua zi.
Viky, merci pt. urari,

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

BUNA DIMINEATA
fetelor de care sambata vorbiti ca daca e vorba pt maine nu pooot pt ca vin baietii de astazi sa imi monteze balustrada si lucreaza si maine,daca e pt saptamana viitoare in principiu cred ca pot,dar de ce nu o lasati pt sambata sau duminica de dupa paste,atunci toata lumea e mai linistita........
VICKY poti sa-mi spui mai exact unde pe titulescu lucrezi? aproximativ sa vedem daca suntem aproape ca titulescu e maaaaaaare
DORY imi pare rau sa te anunt dar duminica au anuntat vreme cam uratica si tu spuneai ca vrei sa te duci la padure sau nu am inteles eu bine?
ANDREEA ce face baiatul?cum mai e?
MONICA tu nu poti dupa paste?
eu acum imi beau cafeluta si ma duc sa ii astept pe baietii cu balustrada si ma apuc de curatenie generala asa ca nu stiu daca mai pot intra azi dar maine sigur,asa ca va urez un sfarsit de saptamina minunat si va pupacesc pe toate

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

eu pot si sambata,dar si pana atunci...de miercuri incepand
dar vineri poti dory?ca atunci o facem vineri dupa amiaza sau cand poti tu...

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Vineri, adica azi?

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Vicky, a slabit copilul. De aia imi fac griji. El e vioi, dar ce sa fac, sa stau pana cade din picioare?
Ma chinui de 2 zile sa-i iau pipi pentru analiza si nu pot. Nu face domne la olita. Deci poate sa se abtina. Cum ii pun pampersul isi da drumul .

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Mirela, asa am fi vrut, dar daca nu se va putea din cauza timpului,vom merge la un prieten , tot Florin si el care sta la curte si vom face impreuna un gratar acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Andreea, mi-aduci aminte de cand era Dani mic, ca nici el nu vroia la olita. Cum puneai pampers, cum facea. Parca imi facea in ciuda!
Daca a slabit, atunci e cazul de mers la dr. Succes la analize. Sa iasa nu bune, ci foarte bune.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

hai ca am luat si eu o pauza......
ANDREEA ii doresc multa sanatate puiului tau sper sa fie bine si sa nu fie decat o toana de-a lui
DORY deci distractia va fi maxima,ce pacat ca nu am si eu pe cine sarbatori...
VICKY cred ca ai gasit raspunsul meu pe PM
VIOLETA tu pe unde esti? te pregatesti de petrecere?
hai ca am fumat o tigarusa,am baut un pahar de suc si acum inapoi la treaba

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput