Skoda Octavia Tour

Skoda Octavia Tour | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Vreau sa-mi iau masina noua!!!! Si m-am gandit la Skoda Octavia Tour (modelul anterior celui nou aparut).

Ar fi foarte util daca as auzi si pareri de la voi, daca aveti aceasta masina sau daca au cunoscuti de-ai vostri.

M-ar interesa sa aflu plusurile si minusurile acestei masini pentru varianta de 1.6 benzina si cea de 1.9 diesel. Diferenta de pret la care le-am gasit pe cele doua este de 1500 euro (13.699 Euro benzina, 15.237 diesel) si tinand cont ca voi plati leasing vreo 5 ani...ma uit si la ultimul cent. Totusi as vrea sa ma asigur ca fac cea mai buna alegere si cea mai obiectiva (daca ar fi dupa mine as lua benzina ca-i mai sprintara, doar ca si ustura putin la buzunar consumul...)

Astept cu mare, mare interes parerile voastre si va multumesc anticipat.

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Forumurile de genul: masini.ro sunt ajutatoare in astfel de cazuri.
Aici, e posibil, sa fie doar cativa posesori ai acestui model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Un singur minus stiu despre skoda octavia: e foarte joasa si scutul de la baia de ulei se sparge destul de usor. La hartoapele din bucuresti...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin73 spune:

Am Skoda Octavia 1.9 diesel si sunt extrem de multumit. Nici o problema majora in cinci ani si jumatate.
Cel mai bun forum dedicat masinilor grupului VW il gasesti la adresa:
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?s=d5f2234b2af27ad0effbcf9505c1e8ee&showforum=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Am intrat pe forumuri despre masini si incep sa ma elucidez

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si eu tot 1.9 diesel, sunt super multumita de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

Eu am masina de 2 ani, varianta de 1.6 benzina. Nu am avut probleme, sunt multumita. Din start am spus ca nu vreau diesel(mi s-a parut zgomotoasa).Acum, depinde de fiecare.
Pentru a nu fi prea joasa trebuie optat pt "pachetul conditii grele".Daca mai ai intrebari....
anchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Niste prieteni de-ai nostri au Skoda ... 1.9 diesel si sunt multumiti. Am mers si eu cu ea ... e comoda inauntru si nu au avut probleme, defectiuni, consum etc. Si noi am fi fost orientati spre Skoda daca nu ne-am fi indragostit pur si simplu de Nissan Qashqai. Pe care tocmai l-am achizitionat .

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Alina de ce vreti sa va luati Skoda Octavia Tour si nu va cumparati noua Skoda? La tv am vazut ca pretul a scazut destul de mult (14.700 euro cu tva inclus, motor de 1,9 diesel) si are mai multe dotari in pachetul standard. Noi avem o Skoda Octavia din 2003 (am dat 16.500 pe ea atunci) si suntem foarte multumiti.
Daca te uiti in revistele de specialitate o sa vezi ca singurele dezavantaje sunt vizibilitatea redusa la manevrarea cu spatele si garda la sol foarte joasa (dar asa cum a spus si Anchi cu un pachet pt drumuri grele se rezolva).
Go for it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Buna masina! Eu as alege, fara sa ezit, motorul pe motorina.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput