Informatii utile Cluj
veronicka
Trimise - 10/03/2007 : 19:55:49
--------------------------------------------------------------------------------
chivutamonica, eu sunt di jud cluj si lucrez la cluj. poate imi spui la ce medic ai fost si ce parere ai despre el.eu am fost la Micu si este un ingamfat si jumatate care in nuci mai mult de 2 minute nu mai mult mi-a luat 60 roni ecograful a durat 30-40 de secunde. mi-a zisd ca urmeaza sa ovulez desi eram in ziua 19 si ca endometrul e de 6 mm .atat . repet f superficial. nici nu stiu la cine sa ma duc poate imi sugerezi tu ceva sau poate stii pe altii care face monitorizare a foliculiror .te rog sa-mi raspunzi cand ai timp.merci.
chivutamonica
Trimise - 13/03/2007 : 18:44:36
--------------------------------------------------------------------------------
Veronicka,poti merge cu incredere la Muresan Daniel,are cabinet linga BIG-ii spune MEDASTAR,daca imi aduca aminte sau la ZOOLOG DAN,de la STANCA,e un simpatic si un bun doctor,amindoi au si in Clinica nr.1 din Cluj.
Stiam de la unele fete de MICU,dar stiam ca-i bun ,nu pot sa zic si eu acelasi lucru dar acum fiecare vede cum se comporta si daca are incredere il el ce spune.cum te trateaza,nu?
SI ZOOLOG,de la Stanca,s-a ocupat mult de mine,incearca si la el,nu te oprii la unul.
,MONI
chivuta
Raspunsuri
felicia20 spune:
Veronicka, sunt din Cluj si o recomand cu incredere pe d-na. dr. Puscas Mariana. De cate ori am fost la ea (fie pentru un control de rutina, fie pentru urmarirea ovulatiei) a avut rabdare, a fost amabila si in plus poti discuta orice cu ea. Lucreaza la Clinica Ginecologie I dar are si cabinet particular in P-ta. M. Viteazu pe str. I. P. Voitesti. Parerea mea e ca este foarte priceputa in ceea ce face si este foarte cautata de multe paciente. Decizia este a ta. Iti doresc succes.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
jovi spune:
Buna dragele mele,sunt si eu din cluj si am fost si eu la d-nul dcoct.Micu de doua ori si am asteptat de fiecare data cate doua ore ca nu era la cabinet.Asa cum stiti deja este un ingamfat si doua jumatati,pentru patru minute cat am stat in cabinet cate 40 de roni.Acum merg la un doctor foarte bun zic eu d-nul doct.Sorin Stanciu are cabinet la Clujana,face garda la gine 1 si este si la Interservisan.Eu zic ca nu oricine poate profesa la policlinica privata.
Va doresc tuturor cat mai repede mult doritul bebic.

http://tt.lilypie.com/iicdp2.png
http://tt.lilypie.com/D8JHp2.png
RAMONELLA spune:
Eu ma duc la Mironiuc Clara.Mi-a placut de ea,nu am fost la ea numai de 2 ori,inainte de a ramane si la prima ecografie.Inca nu am prea vorbit cu ea,ca am fost la clinica si era multa lume,dar o sa ma duc la cabinetul ei din mai,ca in aprilie nu am gasit loc si trebuie sa ma duc tot la clinica,si acolo e cam aglomeratie.
poze
vine bebe
Ramonel
6+
enierdelyi spune:
BUna fetelor
Si eu am fost la dr.Micu, am aceeasi pare cu o mica dif. de la noi a luat 100 ron epntru o cons., si discutie.A zis ca trebuie sa fac laparo. dar o buna prietena de a mea a zis ca sa ma duc la Stanca la dr. Sbirciu. Dr. Sbirciu nu a zis nimica de laparo. asa ca din decembrie umblu la el la Stanca, el monitorizeaza ovulatia, stimularea ovariana.Sunt tare multumita de dansu, si acolo la Stanca platesti numai 30 ron pentru o consultaie la eco. Sa te duci cam pe la 12-13 la amiaza pt. ca atuncea vine la ambulanta, inainte este deobicei la sala de op.
Mai la Stanca am auzit bune despre dr. Mihu.
Iti urez numai bine
ginamaria spune:
Eu am fost la multi medici, singurul care m-a convins a fost DR.CRUCIAT cu care am facut si o inseminare urmeaza a doua.In rest mai este o drita f.buna la Policlinica Grigorescu Drita PRISCU care a fost conferentiar la Stanca.Cea mai buna doar ca nu opereaza,adica daca sunt probleme chirurgicale te trimite.........in rest nu stiu ce sa zic decat ca MICU,ZOLOG si SBARCIU NU dar asta e parere personala..........
Cristinna spune:
Intr-adevar dr Micu nu este foarte comunicativ, in sensul ca nu vb mult si iti spune doar ce trebuie si ce considera el. Insa daca il intrebi iti raspunde la absolut orice intrebare. Sicer, mie asta mi-a placut cel mai mult si prefer un dr care stie ce face decat unul care sa imi zambeasca pana la urechi de fiecare data si sa raman cu atat. Credeti-ma ca pana am ajuns la dr Micu Romeo, timp de 2 ani am fost la alti 3 medici (2 domni dr si o d-na dr) si nu am obtinut nici un rezultat (decat bani aruncati in buzunarele lor) ba mai mult d-na dr m-a bagat in spital din cauza administarii aiurea de med hormonale, iar dupa aceasta patanie brusc nu a mai fost "disponibila" pentru mine in urmatoarele luni.
Deci...parerile sunt diferite, important este ca indiferent la ce dr mergi ,TU ca pacient sa capeti incredere in dr tau si in tine , asta conteaza foarte mult pentru o reusita. Eu am avut incredre in dr Micu si in sansa mea si acum am o minunatie de baiat de 8 luni si 12 zile.(ca o mica paranteza, tot cu dansul am nascut si a fost de nota 11).
Bafta multa si speranta cu carul.
Cristinna si puiutul
David Cristian 25.01.2007
sheherezada spune:
Eu am fost la profesorul Stamatian.Si daca reusesti sa treci peste prima impresie (aceea ca nu e prea zdravan la mansarda!) este un medic foarte bun.
Sheherezada si
Maia-Iulia
Poze
Cristinna spune:
gina daca imi dai o adresa de mail iti scriu, altfel eu nu vreau sa fac reclama proasta la nimeni. Nu ai PM?
Cristinna si puiutul
David Cristian 25.01.2007