subtitrare

subtitrare | Autor: Lorelai

Link direct la acest mesaj

am nevoie de ajutorul vostru. tocmai am descarcat un film spaniol de la cineva (e format .avi) si are si subtitrarea aferenta (format .srt). cind click pe film (se deschide automat NERO Showtime) se vede filmul si se aude. cum fac sa vad si subtitrarea odata cu filmul?

am gasit sfaturi (pe softpedia) despre cum sa fac sa le ard impreuna pe DVD dar vreau sa vad inainte cum arata cu subtitrare cu tot. se poate?

merci.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

nu stiu cum e cu nero, dar ar trebui undeva sa aiba add subtitles si sa-i dai calea catre fisierul in format .srt
sau ai mai putea sa incerci sa renumesti si fisierul .avi si cel cu subtritratea la fel si bine inteles sa fie in acelasi file, astfel s-ar putea sa mearga direct...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Prima conditie sa-ti recunoasca subtitrarea e ca titlul filmului sa fie absolut identic cu al subtitrarii (atentie si la spatii!). De ex. The Illusionist.avi, The Ilusionist.srt. Cel mai bine e sa faci un folder in care sa pui filmul si subtitrarea si ti-o ia automat. Daca vrei s-o vezi inainte de a o inscriptiona pe DVD fa un folder cu cele doua si da play.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Dupa parerea mea cel mai bun este BS Player. Subtitrarea se incarca automat (daca este scris exact ca filmul), sau ai optiunea sa incarci tu subtitrarea.

Mergi la inceput

@candy
nu e musai sa fie cum zici tu, dar anumite playere daca faci cum ai zis tu, si eu doar un pic mai devreme, iti ia subtitrarea fara sa mai dai add subtitles...
eu de exemplu, folosesc vlc si pot sa dau add subtitles chiar daca acesta n-are titlul identic cu fisierul. avi si mere f bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Orice fel de subtitrare (cu exeptia titrarii hardcode - imprint on movie) are nevoie de un program gen vobsub. Fa o cautare, e relativ usor de gasit. Se incarca automat in momentul in care detecteaza un fisier subtitle care poate fi cu extensie srt, ssa, ass, sub, idx, etc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

fisierul .avi si cel .srt au acelasi nume, si le-am pus singurele intr-un folder separat. si totusi, cind play (fie cu Nero showtime fie cu windows media player, ca alt player pe calc nu am) nu se vede subtitrarea. deduc ca nu o ia automat.

am sa incerc la sugestia lui vandal sa caut programul vobsub sau incerc cu BS player.

merci mult de sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Cu BS player succesul este garantat daca cele doua fisiere sunt denumite identic( mai putin extensia). Daca sunt denumite diferit se poate totusi incarca si manual.Dar preferabil este sa redenumesti subtitrarea.

Mergi la inceput

mai bine pune vlc media player
da un google, bs playerul pe mine ma enerveaza cu faptul ca-ti baga pe gat un ad-aware...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

si eu subscriu pentru vlc media player! sau pentru windows media player clasic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

merci mult pt safturi. am instalat VLC media player si a mers.

Mergi la inceput