Aradence minunate! (64)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ada ii reluarea emisiunii "Dansez pentru tine" la 13 si 15 min.Si noi ne uitam la ea cand apucam

Mergi la inceput

Alina adresa mea de mail nicoleta1900@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am dormit pana la 9 ca valizele. Baietii mari au plecat la Minis. Eu am intrat sa va spun ca
Matia are dintisor

Eu sunt si sica deja am baiat mare.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Super! Poate din cauza dintisorului a fost agitat si a vrut in brate!de la noi sa nu-l doara gingiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Buna,fetelor! A fost frumoasa intalnirea,toti piticii sunt niste dulci,ca nu mai sti dupa care sa te uiti,iar mamicile-model! Ada,se pare ca tu esti fotografa trupei,faine poze. Si mai am o remarca: ce copii frumos educati! (ma refer la cei marisori)Bravo mamicilor!
Alina,Ade e o scumpa!
Flavia,sper sa ai multa bafta la ex,dar precis o sa te descurci de minune.
Alex a dormit cam rau azi-noapte,s-a trezit de vreo 5-6 ori,nu stiu,cred ca a avut probleme cu burtica.

Anca , mami de Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

sal'tare! ma duc sa culc copiii si vin sa mai pove! Ai mei au dormit super bine azi noapte!

intalnire la fam.Somlea

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Felicitari lui Matia pentru dintisor Miha ce frumos stii sa iti pui gandurile pe "hartie"{ e cam perimata expresia , ca nu mai scrie nimeni pe hartie in ziua de zi)
Si noi ne-am simtit tare bine. peTudor nu l-am putut culca pana la ora 1 si drept urmare a dormit pana la 11.
stit ce mi-a zis mai inainte cand m-a vazut la calculator?"mama vorbesti cu o femeie de-a ta?"
Nico, spune-mi de unde te cunosc? De la pital oare? cu cine ai nascut?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

N-am mai plecat la Craiva(eu cu Nicolas) din cauza de bebic bolnavior....dar s-a dus Ovi cu Alesio..

Am vazut pozele de la intalnire..super!...si ce mari au crescut bebicii!!Alinush si multumesc mult de poze!Pe urmatoarea sper sa n-o mai ratam!(sigur n-o ratam daca nu e la sf sapt).

Miha felicitari pentru dintzucul lui Matia!....Nicolas inca n-are nici unul(la frate-sau i-a iesit primul la 5 luni jumate....)

Si-acum despre noi: joi spre vineri noapte am fugit cu piticotul mic la urgente ca a inceput sa vomite.A vomitat f mult, si dupa ce nu a mai avut ce tot avea senzatia de greata si se chinuia sa mai dea afara....La UPU Pediatrie i-au facut Metoclopramid IM si am revenit acasa.A doua zi l-a dus Ovi la pediatra la care mergem cu piticii si l-a consultat si concluzia e: virusul care i-a provocat eruptia de sapt trecuta(ca asa banuieste pediatra) i-a provocat si starea de rau....Acum e relativ ok....inca mai are ceva bubite, de vomitat n-a mai vomitat de atunci noaptea, i-am dat numai Hidrasec si un mini regima alimetar....si speram sa se faca bine...abia astept sa-i vina si rezultatele de la analize sa vedem daca a fost sau nu rubeola...
Deci are ceva viroza piticot....dar ciudata rau: nu muci, tuseste ffff rar, ceva bubitze pe fata...si atat!

Clau voi cum sunteti?V-ati mai linistit?

Week-end placut fetelor!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, imi pare rau ca e Nicolas bolnavior. Of doamne...
Va asteptam neaparat la urmatoarea intalnire.

Diana, Carmen, pacat ca nu ati putut veni si voi.

Am gatat si masterul . A fost ok, am stat destul acolo pe coridoare pana cand ne-a chemat si pe noi, desi ar mai fi trebuit sa asteptam ca nu era randul nostru, dar fetele de la banca aveau o inmormantare si au vorbit cu profu sa le bage mai repede asa ca hop si eu. Am dat din gura ca o moara stricata numai sa nu le dau ocazia sa-mi puna intrebari si am avut noroc ca mie nu mi-au pus, desi la altii le puneau si cate 3-4 intrebari, nu neaparat legate de lucrare.

De azi nu o sa mai am calculator cateva zile pt ca il duc la reinstalat windows-ul asa ca nu ma dati disparuta.

Ada, faine si multe poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am intrat pe site la Protv si am vazut ca a iesit Costi aseara! Ura!!! Nu-mi place de el...si nici manelele!

De luni ma apuc de curatenia de Pasti...ca dup-aia ma duc la Alba vreo 3 zile.

Mai fetelor...noi chiar suntem nefumatoare toate sau se abtin fumatoarele cat timp tzine intalnirea?

mail adacucea@yahoo.com

In seara asta iar plecam prin alte case, suntem invitati la niste prieteni la masa.

intalnire la fam.Somlea

ada

Mergi la inceput