colac ca sa nu te doara epiziotomia?
Cand am nascut prima data singura problema a fost epiziotomia care m-a cam chinuit. Nu mult, cateva zile spre o saptamana dar destul de intens. De data asta as vrea sa folosesc un colacel medicinal din cauciuc, ca sa-mi fie mai usor sa stau pe scaun sau pe marginea patului. Problema este ca nu stiu de unde sa-l procur.
Ideea mi-a venit la maternitate unde existau niste scaune speciale pentru alaptat care au un colac inalt din burete. Apoi mi-am amintit ca demult am avut o colega la scoala primara ( acum muuuulti ani) care a folosit un colacel de-asta de cauciuc pentru ca suferise o operatie la coccis si nu avea voie sa stea pe scaun.
Ma gandesc ca pe la vreun magazin special cu tehnica medicala as putea gasi, dar habar n-am pe unde e un astfel de magazin in bucuresti. Ce parere aveti? A folosit cineva asa ceva?
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Raspunsuri
crisicar spune:
cred ca ai putea sa folosesti chiar si un colac pt inot
(sper ca am inteles exact la ce te referi
kisstherain999 spune:
Daca nu gasesti ai putea incerca unul din ala pt inotat.
Sanatate tie si lui bb
kiss
36+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
MADYN spune:
Eu am incercat cu colac pt inot dar nu a mers, era prea moale si tot dadeam cu fundul de scaun/pat. Pe la farmacii ai incercat?
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
tatiantudor spune:
Buna Androix,
Dupa prima epiziotomie (cu arsura de perineu) am avut nevoie de colac. Am cumparat 3 bucati. Din alea de inot. Cel mai bun a fost unul foarte lat dar cu gaura din mijloc foarte mica.
Dupa a doua epiziotomie nu am avut nevoie de nici un colac. In primele 3 zile stateam pe o parte. Din a 4 a zi dupa nastere stateam in fund fara nici cea mai mica durere. Toata stima Dr. Nayel care are mana de aur.
Acum 3 ani am cautat si eu un colac special pt nastere dar nu am gasit. Nici pe google n-am gasit nimic.
Tot ce pot sa iti urez e sa nu ai nevoie de nici un colac.
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
Androix spune:
Hehehe, si eu sper sa scap netaiata de data asta, dar dupa cum se anunta pitica mai mare decat frate-sau nu cred...
Nu cred sa reusesc ceva cu vreun colac normal de inot la cele 92 de kilograme ale mele nu sper sa scad foarte mult imediat dupa nastere din pacate.
La farmacie ma gandeam si eu, dar nu toate farmaciile au obiecte de genul asta, nu stiti nici o farmacie care sa comercializeze si obiecte de-astea de tehnica medicala? Gen carje, cadre, scaune cu rotile etc. Cred ca tot c-o perna mare si pufoasa ma scot pana la urma
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Roxie spune:
Daca esti din Bucuresti era pe Lipscani inspre BNR pe colt un magazin cu tehnico-medicale. Sincer recomand colacul medicinal, e bestial m-a ajutat enorm. Atentie ca da dependenta!
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)
lbelciug spune:
Roxie, si cat costa colacul medicinal de la magazinul cu pricina?
Androix, eu la Matei am avut cumparati 2 colacei mai mici (diam de 30cm parca) de la mag Sir de pe linia lui 41. Au fost buni, dar s-au spart repede...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
AndraPG spune:
Androix, am eu un colac ca acela pe care i-l cauti, din cel medicinal, daca i-l vrei, ti-l ofer!
O mamica fericita si implinita!
Roxie spune:
lbelciug nu stiu, ca mie mi l-a imprumutat cineva pe al meu. Cred ca ar fi pe la 300.000 maxim, chiar nu am idee. Era cu diamentru de 50 cm (spun era ca nu mai e, a facut puf!)
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)
madau spune:
Mai e o farmacie care are si tehnica medicala la Mosilor...chiar in statie la troleu (vizavi de magazinul Imperial).
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2