FIV 109

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Venera, imi pare tare rau ca a iesit asa...dar ma bucur sa vad ca esti o luptatoare, ca noi toate, ca altfel ce ne-am face?
Pussi, asa e, burta umflata si ovarele inteapa de zici ca-ti plesnesc. Stai linistita ca e bine!
Magduta, Krauss, bine ati venit/revenit, sa nu stati prea mult pe-aici.
Andrada, cand incepi tratamentul? acum in martie? poate ai scris dar eu nu mai tin minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Venera, Marina, sunt alaturi de voi, imi pare tare rau! Ce pot sa va spun decat sa va treaca supararea, are un plan DD pt fiecare dintre noi, si pana la urma se va implini visul fiecareia !

Pussi, nu sta langa flacara de la aragaz ca facioua fierte! Nu efort si nu cara nimic, si trei litrii de apa.

Shery 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

gabitu, Andrada.P, pussi, venera_h

magduta-sv Iti doresc mult succes si curaj pentru al 2-lea FIV. Sa te ajute Dumnezeu sa fii curand.

MadalinaM Iti tin pumnii stransi-stransi. Maine la ET sa ai 2 embrioni puternici care sa se lipeasca de mamica lor.

venera_h si impreuna cu tine.

Sheritra Tu esti un exemplu pentru mine asa ca nu ma las ... dar va fi greu....

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Venera imi pare foarte rau ca rezultatul nu a fost unul bun. Ma bucur insa ca esti o luptatoare si sunt sigura ca va veni si ziua cand vei reusi!

Pussi stai linistita. Pe mine m-au durut ovarele din a 7-a zi de stimulare. Nu-mi aduc aminte sa se fi acutizat durerile pe masura ce m-am apropiat de punctie. Oricum, asta e semn de productie buna. Ovarele se umfla pe masura ce cresc foliculii.

Aldolina as incepe in martie dar cred ca va pica punctia / ET-ul chiar de Pasti. Astept CM-ul, o sun pe dr si calculam impreuna. Daca intr-adevar pica asa, mai astept o luna si ma rog sa nu pice de 1 Mai (ar fi trebuit sa ma apuc acum o luna dar pica punctia in concediul doctorei). Ce sa mai! Si-a bagat Murphi coada in planurile mele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Multumesc, dragele mele pt incurajari!!! Cele care ati reusit in strainatate, aveti mai multa incredere in ce e acolo, recomandati fiv acolo?? Sunt investigatii mai amanuntite acolo si tratament mai individualizat?? Chiar nu stiu daca sa merg mai departe cu aceeasi echipa sau sa o schimb.

Cele care aveti probleme cu burtica, daca va doare tare si sunteti balonate, eu zic sa anuntati si dr ca ar putea fi un simptom de hiperstimulare. Atentie daca faceti febra! Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Venera,Marina- acum am citit vestile din forum si imi pare nespus de rau pt insuccesul vostru...bafta pt data viitoare
pussi- tu stai f.bine,bafta in continuare

Fetelor- am si eu o intrebare.....se poate incepe stimularea daca CM nu mai vine datorita trat.de repaus ovarian cu suprefact...si endometru e subtire ca si cind nu ar fii fost ovulatie in acea luna ????????MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

madalina28nici eu nu ma pot incheia la pnataloni..noroc ca sunt in concediu..azi am iesit, dar in trening.
aldolinaeu m-am speriat findca data trecuta nu m-au durut asa , dar acum m-am linistit, daca e normal..
shericutilorcum le stiti voi pe toate, dar sa sti ca am stat azi 1,5 h in picioare, si-mi venea sa ma pun pe jos..ca nu mai rezistam!! Cu lichidele stau bine!!
andrada e bine ca daca nu se intensifica durerea! tu cand incepi???
venerao sa-mi iau si temperatura, oricum maine dimineata sunt la dr. si o sa vad ce zice! daca te intereseaza ceva despre FIv la szeged iti spun cu mare placere
lilianaMultumesc! Eu nu stiu sa-ti raspund

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Venera iti doresc putere sa mergi mai departe ca sa iti indeplinesti visul.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pussi mult succes maine la dr.!!!!Sa ne spui valorile productiei tale,tin pumnii pt foliculi mari si frumosi foc!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Marrina,Venera - offfff, acu' am intrat si ce-mi vad ochii...stiu ca orice as scrie nu v-ar putea consola ca stiu prea bine cum va simtiti....sunt alaturi de voi cu sufletelul...totusi am eu o zicala : ce nu ne omoara ne face mai puternici" - sus fruntea si mergem mai departe.Data viitoare va fi mai bine.Marrina , si noi tot ce facem investim in visul asta al nostru sa devenim parinti , ca in momentele asta banii au cea mai mica valoare.Cantareste bine situatia si o sa vezi ca veti gasi solutia cea mai buna .
Pussi - si eu aveam burtica umflata , si cand stateam pe scaun simteam ca-s plina , e de la productia bogata.stai linistita .
Un pupic la toate

galuscuta

Mergi la inceput