Aspirante optimiste > 20 ani ( 68 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

Am citi despre ce ti s-a intamplat la medic si cred ca nu e cazul sa pui la suflet mojicia lui...mama lui de nesimtit!

Si eu sunt mai plinuta...daca vrea sa se ia de mine doctorul sper sa mi-o spuna intr-un mod mai frumos nu sa mi-o tranteasca asa ...ca-i dau cu ceva in cap!

POZE

VINE BB???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

AAAAA... pai atunci astept si eu pana maine dimineata.Ma gandesc ca seara sunt sanse mai mici sa iese!
Vad ca azi trebuia sa-mi vina si nu dau nici un semn uratii...poate au uitat de mine

POZE

VINE BB???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

ancuto mamicuto ultimul test facut ce a fost? ca sa stiu si io cu ce ma pregatesc pt maine dimineata
te poop dulce pe burticuta

ioana

http://tt.lilypie.com/okk1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Barza betisor.Iti tin pumnii

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

multumesc mult,sa dea Dumnezeu sa iasa II

ioana

http://tt.lilypie.com/okk1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai fetelor de Laura si de Olivia mai stiti ceva?

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna ziua, tuturor.
Va multumesc frumos pentru mesajele voastre, Teomaria, Numeioana si Baby_r7.
Imi cer scuze tuturor pentru tonul acid de azi noapte (eram cam obosita si intrigata sa vad ca-s ignorata). Chiar regret fiindca nu vreau sa stric atmosfera dragalasa, empatica si incurajatoare care exista aici.

Teomaria, (numele copiilasilor tai reunite ), ma bucur foarte mult pentru intorsatura favorabila pe care au luat-o lucrurile in viata voastra si cum DD v-a sprijina mereu. In legatura cu pierderea suferita...ma gandesc ac..cine stie? Poate..DD a vrut sa il faca ingeras sa va vegheze pe toti.... Sau poate ca nu era momentul atunci sa vina si il va trimite din nou cand va fi clipa potrivita...
Ma bucur sa te cunosc si iti multumesc mult pentru mesajul tau. Chiar imi da curaj.

Monica11, care e situatia? Stiu ca tu aveai intarziere marea... Hai, intretine flacara sperantei aprinsa.... De voi cele care sositi cu teste pozitive au nevoie cele care asteapta de multa vreme...

Eu sunt la inceput..speranta mea e vie, dar in timp stiu ca paleste... Ma stiu pe mine..ca-s mai pesimista.
Eu le admir mult pe cele care inca spera desi au trecut cativa ani... Eu cad usor in "butoiul cu melancoie si deznadejde" asa ca, daca si pe mine ma asteapta drum lung , aici am sa vin sa-mi regasesc forta de a spera.
Aici unde, chiar de voi veti fi plecat de mult poate la "odisee" si "mamici", aflam si de minuni infaptuite dupa ani de asteptare... "exact cand nu se mai astepta nimeni"

Va pup dulce pe toate...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Prezent
Ancutz
Fetelor voiam sa va intreb cum e treaba cu colul (scuzati cacofonia) in perioada fertila? Ca io azi abia il mai simteam, de fapt nici nush daca mai ajungeam la el. Asta inseamna ca-s in perioada fertila? Azi e Z12.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Elara,
Laura, si mie mi-era dor de tine si de Olivia, si mai sunt vreo cateva fete Sincera sa fiu eu chestia asta cu colul, cat am citit si m-am informat si-am incercat sa pricep si din ce-ati mai scris voi tot nu pot sa ma prind ce se simpte la palpare pe-acolo josLaura, da' cu testele de ovulatie si TB nu mai incerci, asa esti mai sigura de perioada fertila??!!

http://tt.lilypie.com/ohRfp2.png
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica11 spune:

ELARA bine ai venit pe forum..sa stai putin si sa ramai gravi repede ..si la noi a fost cam si ca la voi..intai facultate, casa, alea alea..si sotzul meu prin octombrie anu trecut dupa ce am terminat de aranjat casa (am muncit amandoi ca robii!!) mi-a zis' Moni hai sa facem copii sa umplem casa asta' si ne-am apucat..din pacate inca mai incercam

fetelor eu dimineatza am facut test..negativ!! is in a 6-a zi de intarziere..nici dureri nici nimic..azi dupa-amiaza am programare la doctoritza si vedem de ce s-a dereglat in halul asta.

pupici fetelor
monica

asteptam gemanutii Matei si Daria
http://tt.lilypie.com/UGoap2.png

Mergi la inceput