Aspirante optimiste > 20 ani ( 68 )
Raspunsuri - Pagina 15
critina spune:
multumec mult fetelor de incurajari..........
sper si eu cat mai curand sa fiu o aspiranta fericita si graviduta...
va doresc tuturor sanatate si sa vina bebici ..
anul asta eu vreau sa trec de la aspiranta la mamica...
pupici
iulia25 spune:
pai da,sa nu ma uitati..
YRVMp2.pnghttp://tt.lilypie.com/VzWtp2.png
TOT AM ZIS CA-I PREA DEVREME,DAR ACUM DEJA-I TARZIU
baby_r7 spune:
, am intrat si eu un pic sa va salut.
ce mai fac aspirantele mele optimiste azi?
la mine la birou iar e nebunie , dar o sa incerc sa mai intru mai incolo.
tot , ca nu am timp sa mai scriu prea mult.
poate mai scriu, dar de citit oricum va citesc.
va pup pe buric pe toate.
ANCUTA imi pare rau de greturi, dar asta e de bine, nu?
se face bebe mare .
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA
iulia25 spune:
stiti ce m-am gandit eu?ca asta-i ultima luna in care putem lucra la bebe de 2007,apoi vine bebe de 2008,din aprilie incolo.
noi sigur suntem ultima generatie de 2007 sau daca nu,atunci sigur sigur PRIMA din 2008!
YRVMp2.pnghttp://tt.lilypie.com/VzWtp2.png
TOT AM ZIS CA-I PREA DEVREME,DAR ACUM DEJA-I TARZIU
irina_stef spune:
OLIVIA greturi nu am mama si tocmai asta ma cam sperie,ca-s bine bine,sanii sunt aia care-si cam fac de cap seara si dimineata,in rest nimic,a si burta asa niste intepaturi cate-odata si atat.
6+
-IRINA-
felicia20 spune:
Buna, fetelor! Va trimit un tuturor!
Sunt si eu o aspiranta foarte optimista la statutul de mamica, am 29 de ani si imi doresc un mai presus de orice. Cu o trompa infundata si una buna, de cca. 1 an si ceva ne straduim (eu si sotul meu) sa il concepem pe si pana acum...nimic. Eh, sunt in ziua 29 si...sper. Ciclul meu in general e de 28-29 zile iar simptomele nu sunt atat de ample pt. CM. Oare un test de sarcina ar fi relevant acum sau e cam devreme? Ce parere aveti?
Va multumesc pentru faptul ca existati, ca ne incurajati....ca imi sunteti prietene.
Doamne ajuta sa ne implinim toate aspirantele visul de a deveni .
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
Olivia26 spune:
Felicia bine ai venit la noi . Eu zic sa faci un test maine dimineata cu prima urina. Sa de DD sa vezi dublu, iti tin pumnii..
Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
adinag spune:
Buna fetelor,
am fost azi la dr la control. Organele sunt ok, am uter retrovers (are vreo importanta?), avand CM neregulat si pete maronii inainte s-ar putea sa am si eu o lipsa de progesteron si m-am pus sa iau TB, sa fac teste de ovulatie si sa le trec si pe ele si sa-mi inspectez si mucusul si sa trec pe fisa... M-a intrebat daca trebuiesa imi vina CM in timp ce mi-a facut eco.
Eu sper ca nu, sunt ziua 21, pe 14 cred ca am ovulat si azi am avut o pata mica maronie si de fapt sper sa fie bb. ca in fiecare luna... oare ar fi putut sa vada acum ceva daca ar fi bb sau oricum e prea devreme? daca m-a intrebat daca trebuie sa-mi vina sa-mi iau speranta sau oare mai pot sa sper?
offf....
va pup si va doresc bb LA TOATE!!!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ancadragoman spune:
Felicia si eu am o trompa infundata si la un CM de 31 de zile mi s-a pozitivat testul in Z29.
Iti tin pumnii sa fie bb.
Adina la un uter retrovers dupa ce prestezi trebuie sa stai pe burtica,mie mi s-a pozitivat testul la 12 zile DPO
anca 5+
vine bebe....
poze
Olivia26 spune:
Adina, ma bucur ca esti OK. Daca ai uter retrovers stiu ca e bine ca dupa sa stai pe burta. E foarte posibil sa fie bebe(si pata sa fie de la implantare), iar daca e, stai linistita ca nu avea cum sa-l vada . Din cate imi amintesc parca yasmi(poate iti spune ea mai exact) facuse echo inainte de data cand trebuia sa vina ciclu si ii spusese dr. ca urmeaza sa-i vina si cand colo ea e asa ca tin pumnii ca si la tine sa se intample la fel.
Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.