fat oligoamnios sever - malformatie rinichi

fat oligoamnios sever - malformatie rinichi | Autor: ramo78

Link direct la acest mesaj

S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
Eu a trebuit sa intrerup o sarcina la 21 sapatamani prin cezariana pt. ca nu se formasera rinichii bb-ului.In urma mai multor ecografii morfofetale mi s-a spus ca nu se vizualizeaza rinichii copilului, vezica urinara.Foarte greu am acceptat intreruperea sarcinii dupa ce am facut vreo 4 ecografii morfofetale si am fost la mai multi doctori care mi-au spus acelasi lucru: intrerupere sarcina.
A trecut 1 an de atunci dar inca mie f. greu si acum ma mai gandesc la bb-ul pe care l-am pierdut si pe care ni-l doream f. mult.Acum vreau sa incerc din nou sa raman insarcinata dar mie foarte teama sper sa nu se mai repete. Am facut anatomia patologica si cariotipul la fat si mi s-a spus ca nu a fost nimic genetic.Insa nici acum nu stiu cauza pt care nu s-au format rinichii.Am fost la doctor si mi-a spus ca totul este ok si ca pot sa ma apuc de treaba. Mi-a prescris ELEVIT una pe zi.Am fost si la Fundeni la dr. Uscatescu si mi-am facut analize pt sindromul antifosfolipidic.SAFL mi-a iesit negativ, insa am un deficit de proteina S si mi-a prescris aspenter, vitamina C, E si dupa 6 sapatamani trebuie sa repet analiza.Sper ca totul sa decurga normal la urmatoarea sarcina.Va doresc multa sanatate si bb-ei sanatosi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ramo78 nu m-am confruntat cu ac prob. pt ca nu am inca bb.Si sper sa fie bine tot cand voi avea.
Eu iti scriu sa-ti spun:Fii optimista ca dr-ii ti-au spus ca e bine,chiar daca te doare, nu te mai gandi acolo ca mai mult rau iti faci iubita.Vad ca ai avut parte de dr.-i buni si responsabili, care au facut tot pentru a afla cauzele si daca poate sa se repete la o alta sarcina.Si nici tu nu te-ai lasat asa.Deci, ce a fost posibil omeneste s-a facut de toata lumea.Acum eu spun asa:FRUNTEA SUS!CA ACUSICA O SA-TI DE-A DD UN BB-el sanatos, si vei fi o mamica fericita.O sa vezi!
Multi pupici!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo78 spune:

Merci mult pt incurajari lucialu. Sper ca totul sa fie bine la urmatoarea sarcina si sa o pot duce la termen, sa am un bb sanatos cu ajutorul lui Dumnezeu. E cumplit prin ce am trecut cat stres de la o zi la alta si de la o ecografie la alta. Nu as mai putea suporta asa ceva sub nici o forma. As inebuni de durere si asa si la asta dupa operatie mai aveam putin si o luam razna, plangeam cand vedeam copii mici in carucioare, visam noaptea numai copii.......e groaznic. As vrea sa pot uita dar asta m-a marcat pt toata viata, poate atunci cand voi avea un copil si-l voi tine in brate voi putea uita intr-o oarecare masura pierderea suferita si chinul prin care am trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ramo te cred!Chiar daca m-a ferit Dumnezeu de o intamplare atat de trista, imensa!Iti doresc tot binele din lume!
PS:este un subiect aici, poate- daca nu te indurereaza mai tare intri sa impartasesti durerile, sa te mai eliberezi alaturi de cele cu siguranta te vor intelege si sustine:durerea unei pierderi de sarcina.Tu alegi, tu stii cat bine iti face.Dar urmatorul BB sigur va indulci suferinta traita si te va insenina!N-avem ce face!Suferim, ne mangaiem unele pe altele si mergem mai departe!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput