reviste vechi-ce sa fac cu ele?

reviste vechi-ce sa fac cu ele? | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

Am si eu o dambla: cumpar reviste ( d'astea lifesyle, moda, femei, sanatate) cam 10-12 lunar.
Normal ca n-am timp sa le citesc suta la suta dar oricum ele se string si dupa un timp vine vremea sa le arunc. Dar parca nu as face-o. In primul rind mi se pare o risipa de hirtie enorma ( aporpo, ce parere aveti de reciclare -sau mai bieen zis de lipsa ei, ca eu innebunesc vazind cite peturi si ambalaje aruncam), si in al doilea rind, ma gindesc ca s-ar bucura si altcineva de ele.

Ce ma sfatuiti?

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Ia legatura cu o biblioteca, a unei scoli de ex, poate din mediul rural. Nu stiu, zic si eu...
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Ce ar fii sa le faci cadou la un camin de batrini? Nu cred ca multi isi permit sa cumpere asa ceva, dar cred ca s-ar bucura sa mai citeasca una-alta. Daca nu au nevoie caminele atunci la un spital.

--------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Ma indoiesc ca batrinilor le arde sa citeasca despre vedete , fitze si tzoale, decoratoiuni interoare si excursii ...
Deocamdata le duc la coaforul din colt, sa nu se plictiseasca clientela...

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Ruxamax, bunica mea exact de astea citea, ca nu mai putea sa citeasca o carte mai groasa, o dureau ochii, obosea. In rest facea rebus si se uita la TV.

Iarasi intr-un spital se citesc mai mult reviste decit carti, un bolnav nu poate sa se concentreze prea tare la o carte.

Daca te intereseaza poti sa intrebi atit la un azil sau la un spital.

--------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Poti sa le duci intr-un cabinet particular(daca tu cunosti persoane care au asa ceva), sau intr-un spital, pentru salile de asteptare. Mai trece timpul cand rasfoiesti niste pagini .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Mi le dai mie . Nu am mai cumparat o revista pt. mine de......vreo 10 ani. Dar pt. copil trebuie sa cumpar.
Sper ca nu te superi , poti sa le duci la un spital, la o policlinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Acum la modul serios: eu chiar am nevoie de carti pentru copil, care are 9 ani si a descoperit cititul. L-am inscris la biblioteca. Daca a-ti avea carti care nu va trebuiesc, si v-ar face placere sa le oferiti unui copil, ar fi recunoscatoare.

Mergi la inceput