Cuptor cu microunde.....reparat?

Cuptor cu microunde.....reparat? | Autor: nella

Link direct la acest mesaj

Am un cuptor cu microunde ce s-a defectat,nu mai este in garantie si nu stiu ce-i mai bine ,sa-l repar sau sa cumpar unul nou?
Cum credeti ca-i mai bine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

de cat timp il ai?
ce marca/model e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Cred ca mai bine il schimbi. Oricum preturile au scazut mult fata de acum cativa ani iar service-urile cam lasa de dorit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si eu sunt de parere sa cumperi unul nou. Am avut prin '94 unul si s-a defectat si n-am gasit piesa de schimb, eu as face un efort sa cumpar unul nou cand e vorba de microunde, aspiratoare, roboti, etc, daca se strica un frigi sau masina de spalat, cuptor, de-astea mai valoroase atunci le repar (incerc).

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nella spune:

Va multumesc tuturor pt raspunsuri. Cuptorul meu se numeste
ELITE EMO 2437 ,la inceput nu s-a mai aprins becul din interior ,apoi trebuia sa repet de cateva ori comanda de dezghetare sau de incalzit pt a efectua operatiunea si ulterior a disparut total afisajul ca si cum ar fi deconectat de la retea.
Cuptorul l-am cumparat in 2004 (garantie 12 luni si durata medie de functionare 5 ani).
Asa cum ati sugerat si eu cred ca-i mai bine sa cumpar alt cuptor ,avand in vedere costurile reparatiei (in cazul in care aceasta se poate face).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

pare o problema pe partea electronica, de comanda...
nu sti cat de scump ar putea fii sa-l repari, eu zic ca merita sa incerci macar sa afli un pret...

Mergi la inceput

Azi am reusit sa descopar firma ce ar trebui sa se ocupe cu depanarea post garantie ,dar inca nu am putut contacta nicio pers. de acolo,dar mai incerc .
dante01 ai dreptate,se pare ca defectul e la partea electrica si voi incerca macar sa aflu costul si apoi voi lua o decizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Daca e Elite, mai bine iti iei altul. Ii stiu pe cei care se ocupa de service-ul de la produsele Alaska, Elite si nu mai stiu care din categoria asta. Pentru ca pretul sa fie asa mititel la aceste articole, componentele sunt din plastic de calitate nashpa, odata stricate nu pot fi reparate piesele iar de inlocuit nu se prea gasesc si ajunge sa te coste reparatia (acum)cam cat ai dat pe produs (atunci).

Mergi la inceput

Se pare ca produsele daca sunt fabricate in CE au aceiasi soarta ,imediat dupa ce trece garantia trebuie aruncate.de reparat nici nu poate fi vorba.
Si cu masina de paine am patit la fel ,in perioada garantiei am reparat-o de 2 ori ,dupa garantie am aruncat-o.

Mergi la inceput