Cum ne-am ales partenerul de viata?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella1975 spune:

Pentru unii dintre voi ar suna ciudat daca v-as spune ca mi-as fi dorit un sot putin gelos si asta pentru ca nu am avut parte de unul care sa-si exteriorizeze acest sentiment.De cele mai multe ori gelozia poate fi confundata cu manipularea si tocmai de aceea e bine sa faci diferenta. Sotul meu este un om deosebit, tolerant, intelegator si sensibil dar care isi poate controla foarte bine emotiile. Eu sunt o fire energica, iute , activa si nu cred ca ar fi mers o combinatie asemanatoare. Putina gelozie nu strica....putina. "GELOZIA SE NASTE DIN PREA MULTA DRAGOSTE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Va intreb si yo cum e mai bine....sa cunosti citi mai multi oameni pina te mariti sau sau ai "noroc"...adica voi sinteti pentru cercetare sau loterie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Sa cunosti destui oameni,pana ai norocUn fel de loteria cercetarii

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Va intreb si yo cum e mai bine....sa cunosti citi mai multi oameni pina te mariti sau sau ai "noroc"...adica voi sinteti pentru cercetare sau loterie?

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Eu una sunt pentru ceva cercetare, atata timp cat esti capabil(a) sa inveti ceva si sa tragi concluzii din toate etapele cercetarii. Eu personal sunt genul care face alegeri constiente.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Si eu sunt pentru cercetare, dar nu pentru generalizare. Daca ai tras lozul castigator din prima de ce sa-l arunci la cos!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Sincer si eu sunt si am fost pentru cercetare. Recunosc ca fara noroc mori cercetator stiintific in ale dragostei. Dar nici in noroc nu poti sa te increzi prea mult, cum zic musulmanii sa nu crezi niciodata orbeste in sultan, in mare, in noroc sau in dragoste.
Cred ca in casnicie e nevoie de mai mult decat numai iubire desi sunt multi cei care zic ca asat e deajuns.Poti sa te iubesti dar sa nu te potrivesti si pana la urma ajungi sa iti faci viata un iad.
Nu as fi putut fi cu cineva pe care sa nu-l iubesc la fel cum nu am rezista intr-o relatie in care "cica" ne iubeam dar ne crestea zilnic tensiunea arteriala....

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by silvi_2005

Sincer si eu sunt si am fost pentru cercetare.

ai curaj sa-i spui asta sotului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

EU l-am ales pe el si el pe mine pentru ca a fost primul partener care imi completa propozitiile, primul langa care m-am relaxat total (din toate punctele de vedere, chiar si sexual) nu am simtit ca trebuie sa cuceresc, impresionez etc, ci el era impresionat si cucerit de ceea ce eram eu cu adevarat. A doua zi imi spunea ca ma iubeste si doi ani mai tarziu ne-am casatorit. Acum dupa app 5 ani de cand ne cunoastem inca ma mai crede perfecta (desi nu are comportament de catelus caci as lua-o razna) si inca ii mai multumeste celui de sus ca ne-am gasit, eu la fel. Probabil ca vom intampina si probleme, sunt convinsa insa suntem si f buni prieteni si asa cred ca vom reusi sa le infrangem.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Dupa 16 ani de casnicie, cu bune si rele, stau si ma gandesc daca si ce mare cercetare am putut face la 20 de ani. Pur si simplu ma simteam eu langa el, si tot timpul ma gandeam( ca de, asta auzeam in jurul meu), ca dragostea dispare in timp si sotul trebuie sa iti fie bun prieten. Si devenise un prieten bun.
Acu, in cazul meu, dragostea nu s-a stins, sper ca nici la el, dar el a devenit si iubit si prieten. Mai putin cand face boacane.......atunci se schimba situatia!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput