Cit de usor e sa concepi la 36,37,38 de ani?

Cit de usor e sa concepi la 36,37,38 de ani? | Autor: marimar

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

As vrea raspunsuri cit mai multe !
Ma refer in special la femeile care au avut un copil pina la aceata virsta, dar nu neaparat si care nu au avut probleme de infertilitate .

As vrea sa stiu, de la mamicile de peste 35 de ani cit de greu/usor ati ramas gravide dupa 35. Ati ramas imediat ce v-ati propus sau v-au trebuit citeva luni?

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ai putea sa intri la Aspirante optimiste > 35 ani, o sa afli multe de acolo. Multa bafta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

nu la fel de usor ca la 20, din pacate. aparatul reproducator al femeii imbatraneste mult mai repede fara a da semne vizibile.

un exemplu ar fi prietena mea din copilarie. primul bb l-a facut la 19 ani, fara nici un fel de probleme... dupa 30 a decis sa mai faca unul...si lucrurile n-au mai mers asa usor.. a avut un fibrom urias pe care pana nu l-a eliminat nu a putut ramane insarcinata iar. dar pentru ca prima data a fost asa usor, nici nu si-a pus problema ca n-o sa se poata si a doua oara. mare parte din problemele de infertilitate vin si o data cu varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

buna,
eu fix la 36 de ani m-am trezit ca as mai vrea un copil.
aveam montat sterilet (), l-am scos si asteptam fetitza.
si de atunci o tot astept (acum am 39).
am ramas insarcinata de atunci de 2 ori, dar din pacate am pierdut repede, odata la 5 saptamani si a doua oara la 8 saptamani.
eu banuiam ca va fi greu, da nici chiar asa. in schimb sotul meu a fost cel mai afectat, el chiar credea ca va fi tac-pac.
totusi exista multe cazuri fericite, care fara probleme au ramas, chiar la 40-42 de ani, deci se poate.
bafta multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Sorina,
imi pare rau de sarcinile pierdute... si mie mi-e teama de asta...dar am de gind sa incerc pina la 40+
Tu ce faci, mai incerci ? Mult succes si sa vina bebe cit de repede !

Am o colega care pina la 30 de ani a facut 3 copii, apoi la 39 s-a hotarit sa mai faca un copil cu actualul partener care nu avea deloc copii. Nu raminea deloc insarcinata iar apoi a pierdut o sarcina la 10 saptamini. In final a facut IVF (FIV) si la 42 a nascut un baietel.

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Se ramane mai greu, dar nunumai noi santem problema si parteneri...mai ales daca sant fumatori, munca de raspundere, nopti nedormite.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chislauriana spune:

Roxali, si eu sunt in situatia ta, cu un barbat care e tot timpul pe fuga, vesnic obosit si fumator inrait.Nu stiu cat pot sa mai suport slujba asta a lui, cu contracte prin toata tara, adica cu foarte putin timp petrecut impreuna.Noi n-avem nici un bebe dupa aproape 5 ani de casatorie, ma ingrijoreaza faptul, dar ce sa mai fac?pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

fetelor, am mutat acest subiect la aspirantele optimiste > 35 ani

pe acesta il voi inchide. multumesc

Mergi la inceput