Curatenie la minut.............ce secrete aveti ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Emaaimee ce proportie trebuie apa si otetul?
In legatura cu servetelele umede si la noi se gasesc in supermarketuri numai ca deocamdata sunt cam scumpe, de aceea nu prea zice nimeni de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

stiu ca sunt scupe si de calit proasta,am luat si eu cand am fost in Ro anul trecut.
otet max o lingura la o farfurie mare plina (adanca),dar nu bol,mai intinsa(da' de ciorba).ca sa se duca aburii peste tot.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

In ultima vreme m-am "indragostit" de un produs nou: spray-ul "Genius" cu otet pt curatat frigiderul. Este super-usor de folosit si nu necesita clatire; doar pulverizezi, astepti 2-3 minute si apoi stergi cu un burete uscat.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

Am vazut ca au mai intrebat si alte fete, dar nu am gasit nici un raspuns - voi cu ce curatati oalele din inox care s-au ars pe fund si in exterior in general?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

cu solutie gen triumf.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

buna fetelor
asm si eu un pont pentru voi eu sterg geamurile cu urmatorul amestec 3 parti apa+ 1 parte otet alb de mere. Acest amestc il pun intr-un vas cu pompa si agit foarte bine dupa care-sterg geamul intai cu un prosop de hartie pentru a indeparta praful, apoi dau cu acea solutie, o intaind pe tot geamul cu un prosop de hartie, dupa care il sterg normal tot cu un prosop de hartie

VA ROG SA MA CREDETI PE CUVANT ESTE O COMOARA LA CASA OMULUI,
INCERCATI SI VA GARANTEZ CA NU VETI REGRETA
SI APROPO OTETUL ESTE PANA IN 5 RON
VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

si sa-mi miroasa toata casa a otet ?

Eu folosesc produsele din comert pt geamuri, sant pentru toate buzunarele si sant OK, eu una sant multumita.

Pt aragaz Triumf, este imbatabil ...

Pt dulapurile din bucatarie, frigider etc. am de la Mr.Muscolo o solutie de pulverizat, in recipient portocaliu

Si iata cum a inviat un subiect de acum 5 ani

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

De cand m-am mutat in casa asta m-am chinuit sa curat rosturile de la gresie. Am incercat toate solutiile din supermarket, am incercat lamaie, cola, clor, apa oxigenata, etc. Nimic nu a functionat. Azi am cumparat o solutie care coloreaza si sigileaza rosturile de faianta si gresie. Se gaseste in 16 culori diferite si e garantat 15 ani. A fost ultima incercare, sotul meu era hotarat sa scoata gresia si sa o inlocuiasca. Si a functionat . Mi-a luat 2 ore in genunchi pentru o baie mica de 4 mp dar a meritat. Acum urmeaza sa fac celelalte 2 bai si livingul .
Am pus poze aici, din baia nefacuta si cea facuta. e aceasi gresie doar ca lumina in cea facuta era tare chioara.
http://www.flickr.com/photos/aussiebird70/7581490046/in/set-72157627275609039/

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Daca nu zici si cum se numeste solutia miraculoasa se cheama ca doar te lauzi
Serios, si eu sunt pe punctul de a demola baia din cauza rosturilor, ajuta-ma cu un nume ceva poate s-o gasi si pe la noi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu am ajuns la astia intamplator, au auzit de la cineva care a auzit de la altcineva , nu am vazut reclame. Apoi m-am impiedicat intamplator de situl lor si in disperare am hotarat sa incerc.

Aseara cand am pus pozele era abia pus, azi dimineata s-a uscat si arata si mai bine .

Am cautat pe situl lor, au reprezentanti si in America si in UK. Poti comanda si pe internet. In UK mi se pare cam scump , e acelasi pret ca la noi dar in lire. Oricum nu iti trebuie mult. Eu am cumparat o sticla de 250ml si am folosit mai putin de a 5-a parte in baia de 4mp. Aplicatul merge foarte usor, exact ca in video, dar curatatul e mai dificil . Asta e situl din UK.

http://www.groutperfect.co.uk/index.php/

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput