Curatenie la minut.............ce secrete aveti ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Alinutza, tot la Amway e o solutie LOC Soft e pentru frigider, stergi frigiderul cu ea, pe langa faptul ca il lasa lucios ca si nou, nu mai prinde miros. Sincer va spun, de cand le-am descoperit produsele, numai de la ei folosesc si pretul e super. Pai solutia aia de bucatarie costa 20 lei si din ea faci 4.5l Pai unde gasesc eu un produs asa de bun la asa cantitate si asa pret? Sau pasta de dinti, super buna. Eu mi-am luat o gramada de produse de la ei, rujuri, parfumuri, care sunt facute de Channel. Au un demachiant pentru ochi deosebit. Inainte foloseam de la Clinique si nu numai. Toate demachiantele imi faceau ochii rosii, toate, nu conta marca, cu asta de la Amway merge repede jos machiajul, plus ca nu mi se mai inrosesc. Cunosc foarte multa lume care foloseste produse Amway. Mie imi e ciuda ca le-am descoperit abia acum.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Voi aveti probleme cu gratarul de la aragaz? Mie-mi da multa bataie de cap. Dar nu ma las. Am o mare manie cu el. Si eu folosesc tot Mr Muscolo kitchen si-mi place mult cum iese treaba cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Aura poate m-am exprimat eu gresit, nu miroase frigiderul, ca doar pe ala il spal, miros diverse mancaruri care intra in el, chiar daca sunt in oale acoperite, pe mine asta ma interesa, o chestie care se pune in frigider si absoarbe mirosul mancarurilor din el. Am incercat cu bicarbonat (auzisem ca merge) dar n-a mers.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

la mine functioneaza faza cu bicarbonatul,bine schimbat periodic,(cca 2 sapt) intr-o farfuriuta pusa in loc "ascuns" in frigider...si folosesc metoda asta dintr-o revista de cca 5 ani

aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu mai pun in frigider un castronel cu otet si absoarbe mirosurile. Trebuie umplut saptamanal ca se evapora.

Am vazut un deodorant de frigider marca Sano, o sa-l incerc.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Alynutza - se numeste AROMAIR si l-am cumparat de la Metro. Erau in set de 2 si m-au costat pana intr-o suta de mii. Tine cam trei luni dupa care poti inlocui cu rezerva.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sa mai recomand ceva care pe mine m-a cucerit pt totdeauna: fructele uscate (din lemn) cu arome puternice de la BamBoo. Se pun in dulapul de haine; cand iti deschizi dulapul pt haine parca intri intr-o livada: arome minunate de lamaie, portocala, fructe de padure...Toti care-s la mine cand deschid dulapul sar cu intrebarea: mai dar ce miroase asa super??

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

subscriu si eu pentru buretii "sano" pentru frigider!super!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
25+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Si la mine functioneaza faza cu bicarbonatul, voi incerca solutia pentru cumptor, in rest folosesc aceleasi produse ca si voi.

Daniela mama Anei Maria

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Ce parere aveti despre detergentul Ariel, eu nu sunt deloc multumita de el; de cint a apartur Taide viata mea e mai usoare, si larufe albe folosesc clor Ace (sticla albastra)

dana

Mergi la inceput