Cum va place Monica Stan?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

M-am lamurit cine e aceasta Ilinca. Am vazut Carcotasii in seara asta. No Comment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Crinuta, chiar daca nu o stii pe Monica Stan, iti spun ca nu ai pierdut absolut nimic.Umple grila de programe de la B1Tv, post la care in afara de 6Vine presa! si Nasul mai avem ce vedea???
Liana&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

Crinuta, chiar daca nu o stii pe Monica Stan, iti spun ca nu ai pierdut absolut nimic.Umple grila de programe de la B1Tv, post la care in afara de 6Vine presa! si Nasul mai avem ce vedea???Liana&Luana

Poate o serie de filme romanesti bune?
Cat despre Monica Stan , mi se pare ca abordeaza genul femeie fatala dar nu pot sa spun ca nu-mi place cum arata sau ca trece neobservata, ca aspect fizic.
Cum vorbeste...mai e mult pana departe.
Si pt ca tot spunea cineva ca-i luceste pielea, eu am vazut cum ii luceau si ochisorii vinerea trecuta cand vorbea cu Mirco Maschio. Dar poti s-o condamni, la asa interlocutor sarmant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Mirco asta scade mult in ochii mei, pe de o parte ca a umblat cu pimpita aia de Cristina (care nu stiu daca are doi neuroni in cap) si pe de alta parte ca e prea constient de frumusetea lui si se crede irezistibil si nemaipomenit. Nu-i nevoie sa-o spuna se vede. Asa ca eu nu dau doi bani pe el. Sau hai sa zicem ca doi bani as da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Nu-mi place! E falsa, n-are pic de naturalete in ea, se vede de la 5 poste ca citeste de pe promter si o face ca la scoala! De aratat arata bine, dar e prea vampa pentru gustul meu.

Mergi la inceput