Cum va place Monica Stan?
Buna,
ce parere aveti de Monica Stan?
Mie imi place muult emisiunea ei, nici-o emisiunea nu-mi pica mai bine ca a ei vineri seara, dupa o saptamana de munca.
Tocmai ce am urmarit acum povestea cu Mirco Maschio.Taree frumos! si am aflat ca a obtinut anul acesta si exclusivitate cu el...
Stiti cumva ea cu cine este combinata?
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
Raspunsuri
bidiloi spune:
Dar cine este ea?Nu am auzit despre ea poti sa ma lamuresti?
Iar tipul nu a fost cumva iubitul(exul)Cristinei...regina R&B?
lilianasoare spune:
Mie nu imi place: nici cum arata (mi se pare...ieftina), nici cum pune problema: imi da impresia ca are doar cativa neuroni, si aia plictisiti. Cand dau peste ea la TV, daca imi place invitatul, mai zabovesc un pic.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
daniela_b spune:
Monica Stan este denumita, mai "nou" "the lady look-alike wannabe".
Nu este de nesuportat, emisiunea e destul de utila, sa-i spunem asa, pentru cei ce urmaresc mondenitatile.
Daca isi doreste sa fie "sparkling" i-as spune mai degraba apa minerala decit sampanie.
Cu toate astea, se straduie iar asta-i ceva bun! Daca ar avea incredere intr-un stilist de imagine, chiar cred ca ar deveni remarcabila (in sensul de tinut minte).
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
chiquitita spune:
Nici mie nu imi place, e stearsa si cam fara talent. Sunt moderatoare mult mai bune decat ea. Si eu ma uit doar daca imi place invitatul.
27+Luiza
Alina spune:
Am vazut aseara o parte din emisiune.Tipa mi s-a parut stearsa insa avea niste ochi pt invitat ...in fine,e de inteles,domnul era tinar,frumos,bogat,cunoscut si a complimentat-o si el destul .
Mi s-a parut prost inspirata sa-l intrebe pe Mirco cit l-a costat ceasul facut cadou de Sf Valentin,iubitei lui .Tipul i-a dat un raspuns pe "masura"inteligentei ei:pretul e confidential .
Alina
Denii mic spune:
Mie chiar nu-mi place... Se vrea femme fatale dar e doar ... (ca sa nu zic cum) e prea tipatoare in vestimentatie pentru o moderatoare, (ar trebui sa se hotarasca ce vrea sa arate ori cracii ori tatzele, ca acum prea le arata pe toate), nu are stil (sau ala e genul de saten mulat, ruj puternic si ochi dati cu creion negru... doar doar m-o vedea si pe mine unul cu bani sa ma sponsorizeze) iar intrebarile ei sunt... common... asta chiar e moderatoare?!?! Si un copil ar pune niste intrebari mai inteligente...
Si de uitat ma uit rar, ca nu suport mai mult de 10 minute... mai ales daca in alea o surprind pe ea straduindu-se sa intrebe ceva intre aaa-uri
lilianasoare spune:
Pai nu este ea una dintre semnatarele articolului despre asa-zisa paruiala dintre Marin si Raduleasca? In concluzie, halal jurnalista, halal jurmalism
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
crinuta spune:
Habar nu am cine este. M-ati facut curioasa..
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Denii mic spune:
Mirco e intr-adevar ex-ul Cristinei Spatar iar ea are emisiune la B1TV. Uite aici niste poze http://www.revistavip.net/galerie/?imgid=5&gal=89, http://www.revistavip.net/galerie/?imgid=12&gal=89