FIV in Ungaria 11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Andicu, multumesc pentru Urari.
Vreau sa te corectez in sensul sa sunt la al 3-lea FIV ... si am mai avut si 4 inseminari inainte .
I-am scris la dr. Zadori rezultate analizelor hormonale dar inca nu mi-a raspuns.
Magda, ma bucur ca ti-au iesit analizele Ok. Anii trecuti eu am avut doar FSH-ul mare, acum vad ca au crescut toate. Nu stiu daca cele tratamentele cele 2 FIV au contribuit si ele la aceasta crestere sau doar ma ramolesc eu. Si la mine stresul la munca este foarte mare.
Pussi, cum te mai simti? Iti doresc sa treci cu bine peste toate si sa vii !
Crinuta, Gabitu, pt. ca voi mergeti in curand la Szeget, va tin pumnii sa veniti cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ioana 76, gabitu, Legaturilor, Magda, Andicu, Tia, Steliana, auburn, dariava multumesc frumos
Azi ma simt mai bine..mi-a scazut si burtica si nu ma mai doare asa de tare, dar trec la patut!!
Diseara fac Ovitrelul si maine plec la unguri..dorm acolo. Marti la 8:45 ora lor am punctia!!
Crinuta, gabituBAFTA SI SA VENITI CU VESTI BUNE
va pup pe toate si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Si eu doresc multa bafta celor care mergeti la vanatoare de berze, sa prindeti cel putin una cu pliscul plin, iar celor care deja au burtica in dotare, multa sanatate, sa fiti cuminti si sa auzim numa vesti bune despre rotofei!-vezi Liana30
PS despre Irlandeza nu mai stiti nimic?
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello gagici!

Steliana, scuze, , iarta-mi neuronii amortiti, sincer, ma gandeam ca oricum, eprima oara cand incerci la Szeged si sper sa-ti poarte noroc! mai ales ca ai atatea incercari la activ! hai ca nenea Zadori are mana buna la noi, romancele!
Pussilinaaaaa, uite-asa o sa stau pana vineri inclusiv, dupa ET ( si eu tot asa am avut: marti punctia si vineri ET! )!!! te astept sa sarabtoresti Sfintele Pasti cu bebe in burtik !

Crinuta,Gabita , multa bafta! va tin pumnii sa incepeti cu dreptul!
Cornelia si Ioana , voi urmati! ma gandesc la voi si va urez sa patiti ca mine si Liana!
Lucia, multumim de urari!

toate unguroaicele!

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi, Crinuta, Gabita: pentru voi sa fie intr-un ceas bun cu reusita.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi drum bun, te asteptam cu vesti bune

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Pussi sper ca te simti mai bine acum ! Iti tin pumnii in continuare ! bb abia asteapta sa ajunga la tine in burtica !
Magda ma bucur ca ai reusit sa-ti faci analizele ! Ai scapat de-un stres !
Andicu ai dreptate ! Multumesc pt informatii !
Pis iti doresc numai bine si sa fii cat mai repede ! Pe cand ai programare la Zadori ?
Pt. fetele care sunt in toiul pregatirilor Gabitu, Cornelia, Cenusareasa, Ioana multi pupici , pumni stransi si numai vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by lucialu
PS despre Irlandeza nu mai stiti nimic?
[

Sunt prin zona, va citesc tot timpul ,sunt cam ocupata cu scoala si serviciul, de aceea scriu rar de tot.
Eu mi-am revenit bine de tot, mai am ametelei cateodata, pt. ca sunt f. obosita, de Paste mergem in Ro. si sper sa ajung la un control mai amanuntit, si sotul meu o sa faca operatia de varicocel, si apoi vom vedea cand ne apucam din nou de treaba. Sper sa nu trebuiasca sa asteptam prea mult sa se refaca dupa operatie. Cam asta e .....
si mersi ca ai intrebat de mine.
Si va doresc multi bebei.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

am venit de prin vecini,sa va urez succes la unguri..sa veniti cu unda verde si cu bebei in burtic...pupici tuturor unguroaicelor

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

fetelor cam la citi km se afla Szeged-ul de Timisoara?

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput