FIV in Ungaria 11

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Salut fetelor!
Mi-ka am primit mesajul si promit ca nu te uit,dar acum cu sarbatorile e anchis.Ati scriu cand stiu ceva.
Liana,pt.ca vreau sa te asist la nastere cum ne-am vorbit nu am sa-mi schimb locul de munca.Doar atunci merg la ei sa lucrez cand vei veni la FIV din nou pt.al 3 si al 4 ca sa pot fi si atunci langa tine
Daria anca n-am citit email,dar ati scriu daca lam primit.
Magdi,nu te-am cautat pt ca n-am putut rezolva nimic. Dar vorbim pe mess,cum ne-am anteles.csok
Pussi,mult noroc,7 foliculi e f bine .Speram ca iese cu
de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

danieladeci sa inteleg ca presimti ca ai o Bubulina in burtica?? Daca tu spui eu te cred..ii faci Andicului o nora, sigur or sa se inteleag, amandoi cu origini la Szeged, cu "tatic participant" Chivu! Ce mai vrei?? Pe cand nunta??
Andicuvad ca pana sa fiu eu ma ocup de gasirea unei nore pentru tine..asa ca trebuie sa fi soacra buna!! Dra dupa ce trece morfo-fetala, ne pui si noua o poza proaspata cu burtica
Mirelusdaca si tu zici ca-i bine, care vezi atatea cazuri..atunci chiar e bine!! mai ramane sa vedem cum rezolvam ca sa fiu

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Andicu- am luat toate forumurile din urma sa le citesc dar tot va mai stresez cu intrebarile; zi mi te rog si mie daca nu e secret,ce ai facut cu ceilalti 2 embrioni?parca am citit ca ai avut 5 si ti a transferat 3;daca o sa ajung pana la capat, eu sunt nu stiu care e solutia cea mai buna in privinta asta, chiar vorbeam cu Mirelus despre asta si ea imi spunea ca undeva in contractul pt. FIV sunt 3 variante in leg. cu asta, in cazul in care FIV-ul reuseste- 1-donarea, 2-folosirea la experimente si 3- distrugerea;as fi curioasa sa aflu fiecare dintre voi ce ati facut!
Pussi- succes si incredere ca totul va fi !
Gabitu- bafta la prima consultatie!
va pup pe toate,ciao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Steliana ma bucur ca ai revenit printre noi ! Mult succes !
Pussi super productie ! Iti tin pumnii in continuare !
Gabitu, Cenusareasa urmati voi saptamana urmatoare ! Va doresc bafta !
Ioana 76 tu cand mergi la Szeged ?
Magda
Andicu, Daniela, Liana
Fetelor am un mic stres ... Am vazut ca ati tot discutat de analize hormonale. Si eu va trebui sa le fac, insa ma enerveaza ca dr-ul nu mi-a zis sa le fac si am fost pana acum de 3 ori la Szeged. Am la dosar analizele, dar nu corespund zilele. Le-am facut in ziua 14 si 21 CM (la Buc. asa le-a trebuit). Ma bate gandul sa le fac luna asta daca apuc ! Nu mai am rabdare si daca ma mai amana o luna... Voi ce ziceti ?
Va pupicesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, merci pt rolul de petitoare! sunt dipsusa sa primesc prezentari de la tine si eu sa aleg! poate faci si tu fata si atunci, cine stie? poze pun ,promit, zilele astea! am avut sotul plecat si astept sa revina, sa mi le faca. Oricum, sa nu va speriati, ca incet-incet ma transform in balena! am pus aproape 10 kg si ma mir si eu de viteza cu care pun!
Ioana, daca vrei sa le faci, nu strica. Stii cand: ziua 2 sau 3 a CM. Multa bafta si sa iasa bine!
Dariaioana, cei 2 embrioni ramasi erau de calitate mai slaba si cu mai putine celule, asa ca am renuntat la ei. Eu am semnat in primul contract FIV (desi in al2lea nu mai era precizat, parca) sa fie distrusi cei care raman. Oricum aveau sanse mici sa se prinda.

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Andicu- mersi de raspuns, oricare varianta mi se pare ...dar ceva trebuie ales pana la urma; la prima sarcina eu am luat 10 kg in total, dar lasa ca am recuperat dupa aia...vreau si eu adresa pensiunii din Tm unde ai stat tu,si mai multe amanunte- pret, conditii, etc
Mirelus- unde ai disparut?
Cenusareasa- succes si tie!va pup pe toate si tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Pussilina multa bafta...oricum te inainte de punctie...da dr.Z. mi-a raspuns la e-mail , am si vorbit cu el la telefon...mie nu mi-a spus de nici o interdictie pentru romance...chiar mi s-a parut excesiv de doritor sa ne "vedem"...
La mine va fi mai scurt ca ma "cunoaste", deci in Z1 a CM din aprilie, il sun, ma programeaza intre Z11-14 la consultatie, si daca este totul bine ( el spune ca dupa rezultatele hormonalelor este bine) in Z2 a CM din mai incep stimularea.La fel ca prima data fara anticonceptionale, datorita varstei si primei experiente...culmea mi-a spus ca va face o stimulare mai usoara. A spus sa nu uit de testul PapaNicolau, sa nu fie mai vechi de 1 an de zile.Si bineinteles mi-a spus foarte politicos sa mai slabesc cateva kg, daca se poate mai multe decat data trecuta...ha, ha, ha...nu i-am spus cat am slabit...il las sa nu ma recunoasca...

Liana pentru voi trei.

la toate unguroaicele...chiar daca scriu mai rar va urmaresc din umbra...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Pis si cam cind estimezi ca va fi CM in aprilie?...ca s-ar putea sa ne-ntalnim acolo!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Cenusareasa CM din aprilie va fi 22-23 aprilie/ deci +11 zile cam pe 2-3 mai trebuie sa fiu la Szeged pentru consultatie si apoi daca totul este bine cam pe 22-23 mai incep stimularea. Pogramul tau care este ?

Pis

Mergi la inceput

fetelor ce ziceti nu ar mai trebui actualizata lista de preturi, pe mine prima consultatie m a costat 26500 ft.- 12000 ft. - consultatia din birou, 7500 - eco si 7000 - consult ginecologic, asa mi a zis Mirela ca se traduce ce scrie pe chitanta,

Mergi la inceput