tratament balnear gratuit
Sper ca am incadrat bine intrebarea.
Situatia pentru care as avea nevoie de o informatie, este urmatoarea: Amelia a facut tratament pentru luxatie de sold timp de 2 ani in care a fost operata, in ghips, etc. Acuma ortopedul nostru ne-a dat o recomandare pentru tratament balnear prelungit mentionand ca s-ar putea ca in cazul ei sa poata beneficia de acest tratament in mod gratuit.
Trebuie sa mergem la doctorita de familie sa mai intrebam. Vroiam insa, sa ma interesez din timp, daca e vreo legislatie, vreo informatie in acest sens, ca sa stiu daca intr-adevar Amelia are acest drept si pot sa insist asupra lui..
Va multumesc pentru orice informatie.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Raspunsuri
LiliaToma spune:
Vad ca nu am primit un raspuns. Probabil nu stie nimeni. Va rog altceva atunci: poate stiti unde trebuie sa ma adresez pentru a mi se da informatie despre legislatia in acest sens?( ma refer la institutie) Multumesc mult de tot.
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
OtiliaLia spune:
Pai de ce nu te duci s-o intrebi pe doctorita de familie ? Ca eu cred ca ea stie sa te lamureasca cel mai bine nu ?
Asa ziceai si tu la intrebare...
LiliaToma spune:
Pentru ca ma gandesc eu, daca in doi ani jumatate nu mi-a spus nimic despre asta: sau nu stie, sau nu a vrut sa imi spuna. Asa ca vreau intai sa gasesc o baza legislativa si cu ea sa ma duc la pediatra sa o "intreb". Daca nu stia, sa ii arat ca e asa cum stiu, daca stia.. sa o conving ca meritam si noi
OtiliaLia spune:
Sincer, daca ai dubii in privinta medicului de familie mai bine schimb-o. Nu e nici o scofala. Si eu am schimbat-o pe a mea dupa mai bine de 10 ani, cand a inceput sa-si dea in petec.
dariana spune:
biletele gratuite se dau persoanelor cu handicap de la casa de pensii, nu stiu daca fetitza ta e incadrata intr-un grad de handicap.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze