Nasa singura, ce facem cu luminarea?
Buna ziua!
Am si io o problema si nu stiu cum sa procedez ca sa iasa bine....am ales ca nasa pentru bebelina nostra care se va naste in luna aprilie, o prietena foarte buna, singura problema e ca ea e singura si ma tot gindesc cum sa facem la momentul ala...ca doar ea va fi ocupata cu bebelina...asa ca nu stiu cine va tine luminarea??????? voi cum credeti ca ar trebui sa procedam?????
va multumesc
Raspunsuri
alba spune:
Da,si noi tot la fel am facut.
La biserica am rugat pe un barbat(necunoscut) sa tina luminarea in timp ce nasa tinea finutzul in bratze. Si a fost in ordine,nimeni nu a spus nimic:-)
Dar poate pina atunci isi gaseste si nasa ta un nas
Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.
claujro spune:
Eu nu m-am referit la o persoana necunoscuta. Pur si simplu am avut un nas si o nasa care nu erau pereche. Niciunul dintre ei nu era intr-o relatie de prietenie/casatorie, erau singuri si asa a fost sa fie. Dar Mara are acum un nas si o nasa. Si cand se vor casatori...va avea 4
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Darria spune:
Poate sa fie ajutata de oricine in anumite momente(cand spune preotul) fara ca acea pers. sa fie nas/nasa. In timpul slujbei poate tine intr-o mana fetita iar in cealalta lumanarea. Nu e greu.
Un copil poate avea un singur nas, fara nasa sau invers. Fetita noastra are doar nas(fara nasa). La fel am botezat si noi o fetita, inainte de casatorie(nas este doar sotul, nu are nasa).
crisia76 spune:
Si eu am ales pentru nasa fetitei o nasa care nu e casatorita dar....are un baiat si a tinut acesta lumanarea. Intrebati preotul el va da o rezolvare pana la urma.
ochi_verzi spune:
De regula, eu stiu ca moasa tine lumanarea.
Prima fetita am botezat-o in spital (a fost prematur) si cum eram l-a 250km de casa a venit doar nasa.Preotul ne-a explicat ca la inceput va tine nasa lumanarea si cand va lua copilul in brate sa tin eu lumanarea. Exact asa am si facut.
La a doua fetita am avut si moasa care a dus-o la biserica,iar acolo s-a ocupat nasa de ea si moasa a tinut lumanarea.