Clubul moldovencelor de peste Prut (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata, fetele!

Diana, merci mult ca ai pus pozele, m-am delectat de dimineata cu ele. Sa inteleg ca tu si cu Nati ati venit fara fete, iar Lauras a fost vedeta zilei, nu? Asa de tare s-a schimbat, a crescut, ce ochioasa si ce buzata e, si ce privire smechera are! Iar Lucia mi se pare ca a slabit, cel putin din ce se vede in poza. Mi-e tare dor de ea, astept cu nerabdare sa-si puna net, sa revina pe forum.

Am visat azi noapte ca am fost la eco si ca am aflat ca voi avea baietel. Uite ce inseamna sa te gindesti continuu la asta.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare fete cucuiete!
Of lucru ista ma da jos.
Voi ce faceti?
Ca noi asa binisor.Iaca neam intilnit vreo doua fete(eram 4 de toate).Da poze nu prea ca sau primit sterse, si am hotarit sa nu le pun.
asta o fost pricaleala sa vada Natalia cum mam simtit cind o zis ea asa, eu leam pus, si leam pus pe toate chiar daca nam esit bine sau mai este o poza fara cap, ca sa sculat Lauras si nam reusit sa misc aparatu, leam pus asa sa fie mai nostim.
In rest la noi e bine, nu ne plingem.
A, eram sa uit, fiicamea ma rugat sa va felicit cu 8martie din parea ei.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Diana, am priceput aluzia. Insa tu NU ai vazut pozele de la intilnirea noastra, deci nu stii CUM am iesit noi acolo, altfel garantez ca mureai de ris, asta dupa ce iti trecea sperietura. Plus ca noi am facut doar vreo 4-5 poze, nu mai mult. Daca vrei, ti le arat in privat, sa te convingi.
Pozele tale sint excelente, si nu sint deloc neclare. Se vede in ele ce bine v-ati simtit si cum v-a distrat Laura.

Am uitat sa zic, foarte dragalasa Natalita, cu buchetul de lalele!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Nu mio esit pricaleala.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Si ca sa nu ziceti ca nu vam spus, am mai pus poze de la 8martie, da am aflat de un site nou , cica el ajusteaza fotografiile, si es mai frumoase, mai clare, si miam facut si eu cont acolo.
Va invit sa vedeti cit de mult am crescut in albumul 6 de la semnatura.
Da cu privire la fotografiile de la intilnirea din bucuresti, chiar nati putut face si voi o poza doua asa pentru noi sa va mai vedem, de ex as vrea sa vad cum teai schimbat de cind cu sarcina, ca pe Alinca iaca am vazuto.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Diana, interesant site-ul de care zici. Am remarcat ca multe fete de pe DC isi pun pozele acolo, dar nu stiam ca se pot ajusta si prelucra. Merci de pont. Am vazut toate pozele, Natalita e o adevarata domnisoara, ce mai, cu agrafele alea in par (scuze, nu stiu daca le-am numit bine, ca eu daca n-am fete, nu cunosc terminologia )! Ati facut ieri 10 lunite, asa? Vai, ce trece timpul, acusica face primul anisor!
Poze cu mine o sa fac, ca m-a batut si Alinka aseara la cap pe messenger. Dar trebuie sa astept seara, cind vine sotul, ca singura nu pot sa ma fotografiez. Te previn insa ca n-ai sa vezi mari schimbari, burta inca nu prea am.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Ti se pare tie ca nus schimbari, poate burtica nui, da fata tre sa radieze.
Da noi eri am facut 10luni, si degraba anu, ce trece timpul, si da acele sunt agrafe, leam pus de proba ca avem acusica o nunta si trebuia sa vad ce coafura ii fac fetei.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

quote:
Originally posted by mamanati

Intru repede sa va anunt ca a avut loc intalneala in Chisinau. Desi am fost doar 3:Diana, Lucia si eu. Ax, da... cum sa uit si scumpica de Lauras! Vedeta zilei. Mie una - mi-a placut f mult si m-am relaxat de minune. Diana a facut si poze. Ei in genere pentru partea organizatorica ii dau oricand nota 10+ !

Am pus 2 filmulete noi cu iubilina mea:

http://dropshots.com/day.php?userid=206455&cdate=20070311&ctime=114542

http://dropshots.com/day.php?userid=206455&cdate=20070311&ctime=131023

Va pupic pe toate! Noapte buna

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Nati, iubilina ta e adorabila, cred ca nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat zambetul unui copil...

Am aparut si noi la orizont dupa o scurta perioada fara net, ni s-a virusat compu si pana nu am formatat in intregime hardul,nu ne-a primit nenea server in retea:)))
Despre intalnire, bine-nteles numai cuvinte de lauda, ma bucur ca ne-am facut asa cadou de ziua noastra, pacat ca a durat cam putin, dar sper sa recuperam cat mai curand, iar vremea de afara e atat de frumoasa ca nici nu-ti vine sa faci altceva decat sa te bucuri de viata.

Pentru fetele de peste ocean: in Ro si MD ora se skimba in ultima duminica din martie, asa ca n-a mai ramas mult.
O intrebare pentru -tzele si mamicutzele bucurestence: ati fost la vreo editie de Baby Expo? anul asta va fi intre 22-25 martie si sper sa gasesc lucrushoare necesare pentru bebici la preturi cat mai avantajoase.
Mai citesc ce-ati scris si revin

asa creste bebicul
poze

Mergi la inceput

Veronica, eee, ce calculator obraznic, cum sa se viruseze taman acuma, bine ca i-ati venit de hac.
De baby expo pot sa-ti zic ca am fost cred ca o data sau de doua ori pina acuma. Nu m-a dat pe spate cu reduceri, ba chiar dimpotriva, toate marfurile mi s-au parut extrem de scumpe. Am cumparat ceva hainite de la standul Chic-bebe, dar stiam de pe site ca au preturi rezonabile, am mai cumparat si inainte de la ei. Dar in rest, la hrana, jucarii, carucioare, preturi mari, poate chiar mai mari ca in oras/pe net. Plus la asta e o imbulzeaza ingrozitoare, de aceea iti recomand sa mergi in prima zi, in timpul zilei, sa eviti we, ca e jale. Nu-ti trebuie tie acum aglomeratii de persoane si imbulzeala.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Diana,multumim pentru felicitare
Alinkav, ce burticutza frumoasa ai, multa bafta la eco, la ce clinica mergi? sa ne povesteshti cum a fost...
Natalia, da' la ce clinica se fac programari atat de rapide la Iosup?Eu nu stiu daca mai trebuie sa fac vreo ecografie(dar presupun ca trebuie), si parca o vad pe dr mea cum se trezeshte in ultimul moment si nu vreau sa alerg ca data trecuta dupa vreo programare anulata.
Rodica,eu sunt bine,merci de intrebare, sunt plina de optimism in perioada asta si parca vreau sa fac atat de multe lucruri, abia ma abtin ca sa nu exagerez:)Sper sa-ti gasesti o "matrona" buna (hi-hi-hi),cum afli ce-i in burtica sa ne spui repede, tu ce-ti doresti?Paula stie ca in burtica e o mica ? sau e prea mica sa inteleaga? intreb pentru ca mergeam ieri in trouleu si era o mamica cu 2 copilasi,o fetitza de vreo 10 ani si cu un copilas de un an jumate si vazandu-ma a intrat in vorba cu mine,mi-a zis ca si ea e insarcinata in 4 luni iar cand sa coboare in statie copilasul cel mic ii pupa burtica si spunea"bebe-bebe",m-a mirat ca el singur era "bebe",dar deja intelegea,asa in masura in care poate el intelege, ca in burtica e un nou bebe:)))
Taniusha,burtica ta ce face?
De Ludmila si Bogdanel stie cineva ceva?Eh macar niste poze sa vedem cu micul print.Diana,daca vorbesti cu ea,transmite-i salutarile noastre si spune-i ca o asteptam cu mult drag.

asa creste bebicul
poze

Mergi la inceput