Clubul moldovencelor de peste Prut (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Maria!. Sa ai parte de multa sanatate si noroc. De o sarcina usoara si un bebe sanatos. Sa fii fericita si sa imparti lumina din sufletul tau cu cei din jur. Pupici de la noi.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Karina si Diana, ma bucur ca ati slabit.
Eu zic ca fiecare femeie are un standard la care se simte bine. Si acolo tinde sa ajunga. Chiar daca unii zic ca e slaba sau ca e grasa.
Asa ca asta va doresc la toate.
Karina, arata-ne si noua poze inainte si dupa dieta sa vedem si noi.
Alinka, ti-ai luat pantofi? Si hai nu ne mai tine pe jar, care e noutatea pe saptamana asta?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tishka spune:

Buna dragele mele! Multumim pentru urarile voastre!
Sa aveti si parte doar de binele din lume! Mai intram si citeam acum din pacate nu prea am timp, o sa incerc sa gasesc timp si pentru forum! Sa aveti o seara cit mai linistita! Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Maria, important e sa nu te obosesti prea tare de la munca, menajeaza-te citi poti. Si mai intra pe aici, cind se iveste ocazia.

Vlad a fost azi acasa (am avut un we de cosmar, febra mare, voma, camera de garda, etc. nu mai intru in alte detalii, bine ca acum e totul in ordine, dar il mai tin pina miercuri acasa), am fost in prima parte a zilei afara, a alergat si s-a catarat pe unde a vrut, credeam ca o sa cada lat acasa la prinz. De unde? N-a dormit nici macar o clipa, doar s-a foit in pat o ora jumate, pina m-am indurat de el si i-am dat voie sa nu mai doarma. Acuma se zbenguie pe aici, mi-a dat tot programul peste cap. Ar trebui sa mai iesim afara, dar cine mai are chef?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

MARIA!!!LA MULTI ANI SI MULTA BUCURIE IN VIATA,UN BB SANATOS SI VOINIC!!!!!
Pina imi "supraveghez" copiii sa adoarma,vin o fuga sa va urez o saptamina cit mai frumoasa!!!

Natalia,pentru recete.Am facut si "ministerschie" si Browaines.
Au iesit ffff gustoase,sotul a ramas ff multumit si eu la fel.
Sarmanelul de Vlad,ma bucur ca deja e bine.
Dar in cartofi nu pui ceva carne?eu ma gindesc poate sa pun o bucata de cev.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, in cartofii preparati anume in modul descris mai sus nu pun carne, dar ii pot servi ca garnitura pe linga carne. Atunci cind fac carne cu cartofi la cuptor, de obicei pun si ceva lichid, si atunci cartofii nu ies cu crusta, ci moi si in sos.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

s-a dus mesajul neterminat..
ma tenteaza sa fac cartofii desi am in frigider mincare si plus ca am inceput si curatenia generala....
caroce eu sunt o pofticioasa si jumate

Carina,chiar te rugam arata-ne poze dupa slabire.Ca imi pare ca ai dat jos multisoare kg

Mergi la inceput

Natalia,am inteles secretul

Mergi la inceput

Natalia,am vazut ca ti-ai luat deja pantaloni pt grvide,
si daca nu te superi---ce e asta "pandispan" daca se poate moldoveneste (biscvit??) please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara!
Maria, la multi ani!!!!

Am putin timp liber...se incalzeste mancarea....asa ca sunt s eu prezenta pe aici!
Ce bucuroasa eram ca lui Alex i-a trecut si nasul si tusea...dar de unde, azi e iarasi abatut, tuseste!Astept sa vina la noi doctorita de la el de la gradi, sa-l vada!Sincer am obosit de racelile astea, nu mai zic de mine nmic, ca in 4 luni de sarcina sunt deja racita a 4-a oara.
Mi-am luat si pantofii, cum ii numesc eu "tapochki", imi plac mult, sa pun si o poza cu dansii!

P.s. Am pus si niste poze in albumul nostru!

Alina15+ si Alex

Mergi la inceput