detergentii sano
Raspunsuri - Pagina 5
dicirstea spune:
Eu am incercat si pot spune ca e bun. Am 2 pisoi si se mai intampla sa vomite gheme de par si pana sa vin eu de la servici sunt gata uscate. Am curatat excelent cu el si am covoare culoarea untului...
hristina spune:
Am gasit azi in oras celebrul albastru de WC; insa nu am luat ptr ca erau 2 modele si nu am stiut pe care sa-l aleg; un recipient mai mic si unul mai mare,iar vanzatoarea zicea ca stie din auzite ca cel mare e mai puternic!
Ce stiti sa-mi spuneti despre asta ca as vrea sa iau totusi;sapunelul sau aceste doze pentru bazin; care o fi mai bun?
Kasi si Victoria
Androix spune:
Amandoua sunt la fel, dar stai ca eu mai nou nu le mai folosesc pe-astea care se baga in rezervor, ci pe cel care arata ca un odorizant obisnuit de wc si care se agata pe marginea vasului. Asta dupa parerea mea e cel mai tare si dureaza cel mai mult.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
eunice78 spune:
Se pare ca sunt singura nemultumita de detergentul de la sano. Am folosit unul in ambalaj albastru, insa nu mi-a spalat asa bine hainele ca persil. In rest insa si eu sunt fan sano, folosesc asa: sprayul pt apretat camasi ( ff bun), deo wc, pt sters gresia solutia aceea Floor in ambalaj verde, pt baie am Jet si o cutie pe care scrie anticalc ( si asta e excelent). Insa dl va luati, Jet, nu e nevoie sa luati si produsul Antikalk ca la rezolva Jet pe toate, e ff bun.
Mai am in casa sprayul pt aragaz in ambalaj negru si spuma pt aragaz, tot in ambalaj negru dar e o cutie rotunda, asta din urma e super bun pt cuptor.
Iar pentru spalatul vaselor folosesc tot sano cu aloe vera. Nu se compara cu nimic altceva.
Eu cumpar produsele de la piatza, se gasesc de toate, la tarabe. Am mai vazut in Metro, dar nu toata gama.
Teolina spune:
Am inceput si eu de curand sa folosesc Sano; sunt multumita pana acum.
Eunice de unde cumperi detergentul de vase? Chiar spala mai bine decat Fairy, Pur, etc? As vrea sa il incerc si eu. Ce pret are?
Multumesc!
eunice78 spune:
Precum am spus, eu le cumpar de la piatza sau de la metro. Detergentul de vase costa 65000rol, 1 l si pe mine ma tine cca 2 luni, dar eu spal muuulte vase de cand cu diversificarea lui bb.Oricum eu gatesc mult, zilnic assa ca am ceva vase de spalat. Si da, este mai bun decat Pur, Dish drops de la Amway etc.
tic_tac spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Eu am incercat si pot spune ca e bun. Am 2 pisoi si se mai intampla sa vomite gheme de par si pana sa vin eu de la servici sunt gata uscate. Am curatat excelent cu el si am covoare culoarea untului...
te rog scrie daca ai scos si petele de la labutele intepenite de noroi... ale pisicii asa cum gasesc io prin casa...
si cum faci, daca e ptr. curatare uscata. faci o solutie cu apa sau dai produsul direct pe covor si freci ?
zuppy spune:
Eu am o problema cu albastrul de wc. Este antrenat de jetul de apa(l-am asezat acolo unde este indicat pe cutie), imi blocheaza flotorul, iar apa curge garla, pana ma duc sa ridic capacul si sa il asez din nou. Voua vi s-a intamplat?
dicirstea spune:
quote:si cum faci, daca e ptr. curatare uscata. faci o solutie cu apa sau dai produsul direct pe covor si freci ?
quote:
Cand ajung acasa, in general mizeria e deja uscata, asa ca o curat mai intai cu o perie apoi dau direct cu spray bine de tot si apoi periez imediat. Am covoarele de 2 ani (nici nu vomita saptamanal) si nu au nici o pata.
As vrea sa pun ceva in apa de la fierul de calcat pentru ca nu mai scoate aburi asa cum trebuie. Oare anticalcarul lor e potrivit? A incercat cineva?