FIV 108
Raspunsuri - Pagina 6
venera_h spune:
Da, pussi, ce as vrea sa dau de baut...
Dariela, acum cred ca trebuie sa iei utrogestanul pe gura... Foarte ciudat, eu n-am mai auzit asa situatie. Cum sa vina CM pe progesteron??? Dupa ce iti trece si daca iti iese intr-adevar rezultatul negativ te duci la control si iti va spune medicul cat de repede poti sa te reapuci. In mod normal, se recomanda 6 luni de asteptare, dar se poate si mai repede, mie de ex mi-a dat voie dupa 3 luni si mi s-a parut ca am vazut pe forum fete care au repetat si mai repede. Imi pare extrem de rau! sa nu plangi! Mai ai putin speranta si daca chiar nu e sa fie, sa nu te lasi doborata, sa o iei de la capat cu tarie si optimism! Pana la urma visul acesta frumos se va implini!!! PUUUp
Dariela spune:
Venera - Da, iau utrogestanul oral. Iti tin pumnii pentru vinerea viitoare!
Madalina - Daca aveam embrioni congelati era perfect. Din pacate nu s-au dezvoltat foarte bine si embriologul ne-a spus ca nu avem ce congela. Asa ca daca o vom lua de la capt, va fi nevoie de toate....
dariela
Sheritra spune:
Dariala, la primul FIV cu tot utrogestanul luat am simtit din Z10 ca-mi vin uratii, o durere de cap cumplita, sangerari, dureri de ovare, iar in noaptea de z11 spre 12 au venit cu toate tobele...nu mi-a dat nici macar sansa de a face testul mai intai... De aceea mi-am adaptat sustinerea la progesteron injectabil, pt ca era clar ca organismul meu nu-l asimila deloc vaginal/oral, din moment ce mi-a venit CM-ul inainte de test.
Iar in dozarile hormonale stateam bine cu progesteronul, dar probabil ca aceasta procedura haleste mai mult din organism si trebuie sa ai din belsug.
Trebuie sa lasi cel putin doua cicluri naturale intre ele, altfel nu vei obtine o productie la fel ca prima oara macar ...ovarele trebuiesc relaxate putin. Eventual o luna de A/C? Cum spune doctorul.
Shery 5+
Moniland spune:
Mirela, stai linistita cu estradiolul ca e ok. E asa cum zicea MadalinaM . Eu toate valorile le-am dat in pmol. Conversia e buna. Si eu m-am speriat la inceput ca aveam valoarea prea mare dar era in pmol. Intr-adevar se incepe stimularea daca estradiolul e < 50pg/l. Bafta multa!
Vigi_lentu, multumim de urari, dar pe la odisee cand ai curajul sa treci?
Cris, distractie placuta, iar daca te ia unul la mangaiat sa faci si poze sa vedem cum reactionezi
Dariela, din cate stiu eu trebuie sa treaca 2-3 luni.
Si eu am tot luat-o de la capat ca nu aveam deloc congelati si uite ca pana la urma cu succes.
Monica 4+
Moniland spune:
Iar cu progesteronul eu v-as sugera sa faceti analiza lui in ziua 7 de ET sa vedeti daca e suficient sau nu doza. La celalat FIV asa m-a pus dr. sa fac. Pentru linistea voastra.
Monica 4+
venera_h spune:
Moniland, stii cumva valorile necesare de progesteron??? Acum m-am luminat ca poate si dozele astea trebuie ajustate, sa nu primim toate la fel.
Mirela_1 spune:
Madalina, Moni, merci, m-ati mai linistit; valoarea e in pgr dar totusi 92 dupa 7 zile de stimulare...Oricum, n-am ce sa mai fac asa ca mai bine ma gandesc la altceva.
Pussi chiar asa zglobie n-am sa ies eu ca m-au inebunit hormonii astia. Acu 2 ani cand am citit prima data pe forum de FIV, m-am prins cumva ca tratamentul ar fi cam naspa. Si in naivitatea mea credeam ca e vorba de intepaturile injectiilor si de fapt ...altele sunt problemele.
rami 73 spune:
Mirela, deja sunt in ceata cu valorile estradiolului . Cel mai bine intreaba medicul. Oricum, la eco vei vedea foliculii, eu zic sa stai relaxata. Nu te panica, ca n-are sens. Nici nu stiu daca e asa relevanta analiza asta, eu la 1332 pgr/ml (in z.8 de stimulare) am avut 1 ovocit. Am zis ca data viitoare nici nu mai fac analizele astea.
rami
pussi spune:
dariela la mine au trecut 3 Cm..din care unul pe AC.
pe 20.12.2006.. test negativ( la FIV 1)
22.12.2006.. CM
13.01.2007.. CM
16.01.2007.. eco
09.02.2007.. CM
10.02.2007.. hormonale+ inecp AC
27.02.2007.. eco...aici mi-a zis ca-s ok..si mi-a dat STARTUL
08.03.2007.. CM
09.03.2007...incep stimularea..DOAMNE AJUTA!!
Si sa bei multe lichide in continuare...
PUSSI