FIV 108

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Sheritooo as venii io,,da nu am cum,,off..pf..meyy..may
acu il trimisai pe grasu in Kongo sa'mi aduca cele mai mari nuci..da io stiu ce mi'o duce?ca el vrea fete
Miramar
antosit sunt la fel de "gretzoasa"

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"10

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

UAAAUUU !! Ce super vesti !!! Oana si DanaP, bravo si tineti-o tot asa ! Oana, sa stii ca nici eu nu posed nici o vena, oricat s-ar chinui sa le gaseasca, de cand ma stiu tot in zona ceasului mi s-au facut impunsaturile... Ei, ce-a fost mai greu a trecut, de-acum urmeaza poeziile si baletul Cred ca perioada asta te va inspira foarte mult, abia asteptam vorbele tale pline de intelepciune . DanaP, probabil n-ai ajuns inca acasa, da-ne vesti imediat cum poti.

Sheriiii, felicitari din toata inima, ma bucur mult pentru tine, am un feeling ca vei fi soacra mare totusi. Iar la ce valori ai la betahcg, e ditamai flacaul, de 2 m se face ! Ce zici, daca oi face si eu o fetita (in urmatorul cincinal) ne incuscrim ? Dar pana atunci e musai sa mananci castraveti mari.

MadalinaM, Mirela, ce mai faceti ? Asteptam vesti si de la voi.

KoraP, imi place de tine ca nu pierzi nici un amanunt legat de examenul FIV, esti mereu cu temele facute. Tine-o tot asa si sa ai multa bafta !

Va pup pe toate si va astept numai cu vesti bune !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

DanutaP, sa ai grija de puiuti! Si peste 2 saptamani sa ne dai vestea cea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oana astept continuarea romanului si mai ales cum a fost la intalnirea cu puisorii vostri...
Cris te admir ca esti activa si pusa pe treaba, nu stai o clipa locului,asa te vreau si acum sa fie cu noroc doar mai ai 4 copilasi care te asteapta!
Madalina 28 sa vii maine cu vesti cat mai bune de la intalnirea cea mare!
MadalinaM tin pumnii pt cei 3 foliculasi viteji sa se faca mari si frumosi!
Monilland totul va fi minunat si ai sa ne pui si tu poze cu bebe din burtica in curand!
Sheri am vazut poza...tare emotionanta mai e....ai sarbatorit cu sampanie pt copii?
Mihuta mult success,chiar vrei neaprat sa faci teste de sarcina?Cand si unde faci bhcg pana la urma?Tin pumnii!
Fam. Vigilentilor va doresc un flacau sau o fetita sanatos/sanatoasa si asa cum il ( o ) doriti!Felicitari inca odata!
Pussi iti spun si aici ca iti doresc multa bafta maine si te astept cu vesti cat mai bune!
Rami 73 multumesc frumos, incerc sa adun cat mai multe invataminte de pe aici ca am de la cine....si cum sunt pe ultima 100 de m ca si in sesiune,nu prea pot sa fac altceva prin casa ca tot spre computer ma trage ata....

Intalnirea mea cu doctorasii mei dragi e numai maine,asa ca amanunte si detalii doar maine dupa amiaza....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Oana astept continuarea romanului si mai ales cum a fost la intalnirea cu puisorii vostri...
Cris te admir ca esti activa si pusa pe treaba, nu stai o clipa locului,asa te vreau si acum sa fie cu noroc doar mai ai 4 copilasi care te asteapta!
Monilland totul va fi minunat si ai sa ne pui si tu poze cu bebe din burtica in curand!
Sheri am vazut poza...tare emotionanta mai e....ai sarbatorit cu sampanie pt copii?
Mihuta mult success,chiar vrei neaprat sa faci teste de sarcina?Cand si unde faci bhcg pana la urma?Tin pumnii!
Fam. Vigilentilor va doresc un flacau sau o fetita sanatos/sanatoasa si asa cum il ( o ) doriti!Felicitari inca odata!
Pussi iti spun si aici ca iti doresc multa bafta maine si te astept cu vesti cat mai bune!
Rami 73 multumesc frumos, incerc sa adun cat mai multe invataminte de pe aici ca am de la cine....si cum sunt pe ultima 100 de m ca si in sesiune,nu prea pot sa fac altceva prin casa ca tot spre computer ma trage ata....

Intalnirea mea cu doctorasii mei dragi e numai maine,asa ca amanunte si detalii doar maine dupa amiaza....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

la mine nu are nimeni nici un filing?
Sheritooo io chiar manac castraveti si nu murati ci din aia mariii mariii..doar doar,,si acu si nuci de cocos..ce sa mai ii dotai deja

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"10

Nasica

Mergi la inceput

Scuze fetelor, a mers mesajul meu de 3 ori a luat-o razna net-ul!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DienutaS spune:

Dragele mele,am incercat azi o ora si jumatate sa ma programez la cabinetul privat al dr. Marinescu.Suna mereu ocupat. Pana la urma am renuntat, ca mai aveam si treaba pe la serviciu.Inteleg ca nu te poti programa decat intr-o singura zi(data de 10 ale linii in curs) pe luna pt luna urmatoare?
Asa ca m-am hotarat sa merg la spital. Acolo se poate face programare prin telefon?Eu vreu o discutie prealabila, desi stiu ca la spital este foarte pe garba,asa ca nu stiu daca sa o numesc discutie, oricum vreau sa imi vada analizele, sa hotarasca ce trebuie sa mai repet pentru ca sunt cam vechi(cred ca toxo,listeria si CMV nu tb repetate)si ce altele noi trebuie sa mai fac.
Daca ma programez la spital peste vreo luna,poate ajung sa fac inainte hormonalele si spermograma.Pot sa merg la spital cu trimitere de la medicul de familie sa le fac de capul meu, sau trebuie sa ma fi vazut medicul(in speta dr. M) inainte si el sa imi dea trimitere pt analize la ei?
Eu va tot aud cu laparoscopie si histeroscopie. Daca am facut histerosalpingografie, trebuie sa le mai fac si pe cele doua?
Multumesc mult pentru raspunsurile voastre care vor fi si prompte si numeroase si complete, ca de obicei,.
Sa stiti ca am emotii pentru fiecare dintre voi si sper ca intr-o zi, daca s-ar putea...maine sau poimaine, veti si vom reusi toate in incercarea asta al naibii de dureroasa.Pentru ca asa este.Si stim toate ca nu ma refer la menogoane, gonaluri, puregoane, invariabilele pregnyluri...si cate ne mai tabacesc noua fundurile. Oricat ne-am tot ridica noi dupa fiecare "de ce mi se intampla mie" si ne-am spune ca "de data asta voi reusi" ramane o mare durere. Cateodata nu mai stim de ea, sau..ne prefacem ca nu mai stim...Eu, de cateva luni,de cand am incetat cu IA, ma prefac ca nu mai stiu...Si imi fac curaj sa o iau de la capat. Si,uite-asa, incep cu intrebarile pentru voi.
Va doresc o primavara "burtoasa"la toate si va multumesc pt. raspunsuri. Sper ca voi reusi sa fac naibii programarea aia ca sa vorbesc si eu pe limba voastra cat de cat, ca IA nu presupuneau atata vocabular nou ca FIV-ul unde sunt niste termeni medicali la care ma uit ca tampitica.
Hai ca mai vorbim.
Dienuta

Mergi la inceput

DienutaS sper sa reusesti cat mai curand sa ai o intrevedere cu mister M.Fetele care fac sau au facut FIV la Giuly te vor ajuta cu sfaturi, eu care voi face FIV cu dr. T pot sa iti spun ca HSG ( histerosalpingografia) in opinia dr.-ului meu nu are o prea mare importanta pt dansul,de fapt chiar este impotriva acestei proceduri pe care o numeste"inumana si barbara' si nici macar nu iti poate spune decat ca trompele sunt permeabile ceea ce nu inseamna ca sunt cu siguranta si functionale ( acest lucru doar laparoscopia o poate constata).Dr. M va decide dupa ce va vedea toate analizele tale daca e cazul sa faci si laparo sau histeroscopie inainte de FIV.Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput