FIV 108
Raspunsuri - Pagina 14
betty78 spune:
Pussi ce faci scumpo? Iti doresc din tot sufletul sa reusesti de data asta. Multa Multa Bafta.
Revin si eu cu noutati: Am fost la eco morfo la Iosub la Polisano si am platit 255 Ron ptr eco, 1 CD si 2 poze. Bebe este normal, are 120g si 9.54 cm si este .
la toate fetele
Betty78 14+
bulinutza noastra
chivutamonica spune:
Nu stiu cum sa ma adresez ca vad ca sunte-ti un grup restrins aici nu aveti cum sa-mi raspunde-ti si mie.Poate nu am fost asa de precisa dar poate stiti sa-mi raspunde-ti totusi.
MONI
dana p. spune:
Chivutamonica, cred ca nimeni nu stie sa raspunda la intrebarea ta, din cauza asta nu s-a incumetat niciuna din noi sa-ti raspunda.Daca stiam sa-ti raspundem sigur primeai un raspuns.
Moniland spune:
Betty, sa va traiasca bulinutza voastra de baiat
Anto, bravo cred ca te-ai scapat de ele. Acum sper sa ai liber la FIV. Iti tin pumnii.
chivutamonica, habar nu am
Monica 5
cris86 spune:
chivuta,,sigur o sa-ti raspunda o fata ,eu una nu stiu sa-ti raspund.
DanaP, ,bravo ma rog pt.puiuti tai sa se divida bine
Fetelor,sincer la cum i-am facut in mail pe cei de la Ozone si eu ma mir ca mi-au raspuns totusi.Probabil unde i-am ameninta ca ii dau in judecata .
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Liana30 spune:
bety felicitari pt baietel..
dana pe mine nu ma bagi in zeama?io te pupp..lasa ca stiu ca esti aeriana acuvisezi..visezi
anto trecu orabravooo..multa baftaaaa..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"9
cris86 spune:
DanaP,daca vrei poti sa ma dai EXEMPLU NEGATIV cu testele de sarcina sa nu mai treaca si alta fata prin ce trec eu .
Fetelorrrrrrr,pana la urme a mai patit cineva cu rusii asa ?
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
lilianaFi spune:
sipt fiecare
Va citesc de putin timp,prima de incepere protocolul lung pt primul meu fiv(5martie-z.21-inj.pt repaus ovarian),pina acum nu m-a interesat subiectul si ca oricare din noi nu m-am gindit niciodata ca problemele mele ar fii atit de mari incit sa apelez la varianta fiv...si totusi...!!!!Pina acum citeam doar forumul Tutunicilor(pe care le salut calduros si aici:Kora,Iyoana,Avalon...) unde am si scris
citeva mesaje,asta dupa ce mi-am facut curaj timp de 8 luni de lectura.Se pare ca inceputul a fost greu pt ca citindu-va si pe voi nu am putut sa nu raspund la o intrebare,chiar daca raspunsul va fii mai ciudat sa zicem....deci
Kristal - prima:citeva intrebari:o histeroscopie ai facut,o laparoscopie pt eliminarea unei eventuale endometrioze,niste analize imunologice ai facut....dr.te-ai gindit sa il schimbi,ti-l recomand calduros pe dr.Tutunaru,mult mai accesibil decit dr.Dracea si clar un om minunat:sufletist si profesionist....si acum SFATURI:
-inainte cu o zi de recoltarea ovulilor.remediul homeopatic Arnica:3/zi(potenta 6c),il iei pina in ziua de ET
-trebuie sa maninci mincare ce contine vit.B1 si B6,vit.ce contin fier,co-enzima Q10,vitE,C,DHA(omega3)
-acupuntura;gindire pozitiva cu vizualizarea endometrului care primeste embrionii;practicarea tehnicii de respiratie profunda:in timp ce respiri vizualizezi O2 care ajunge in plexul solar si cind expiri iti imaginezi tensiunea ce lasa corpul;refuza orice gind negativ
bea multa apa in fiecare zi 2-3L.,evita efortul fizic,odihna cit mai mult posibil,stai in aer liber daca e posibil,la soare si foloseste o punga cu apa calda in zona reg.pelvine.Nu bea:alcol,cafea ceai
......sfaturi dintr-o carte cu indicatii pt fiv...
SA AUZIM NUMAI DE BINE....!!!!bafta fetelor
pussi spune:
bettyce surpriza!! Sa-ti traiasca Fat Frumossssssssss!!! si sa-mi tineti pumnii!! Poate iti fac o noraTe pup iubito
Cristi-au raspuns..evaziv, dar macar te-aau bagat in seama!! Nu te mai gandi la ce a fost!! Te rog!! O sa ai puiutul tau, dar nu se stie cand
Danaeu iti doresc 5 embrioni garsi si frumosi, de calitate 1 ... asa sa fie toti luni dimineata la ET!! si sa se prinda de mamica lor
Antocu antibioticele gata?? tai-tai??
MoniCe face Samburica de 3 saptamani???Eu il pup
LilianaFIBINE AI VENIT!! si repede sa treci la
Fata Mosuluispor la mobilat!!! sper ca ai inclus si mobila de BB ... dumimica o sa fiu cu gandul la tine
Venera, Mihutace fac fetele cu burtici???
De marinnanu stie nimeni nimic??
Am uitat, mi-am facut o vanataie cu prima injectareo sa fiu toata vanata pe burta daca continui in ritmul asta...
PUSSI
antosit spune:
Bettysarcina usoara in continuare iar BB sa creasca mare si sanatos!
Moni, Dana, Liana de pastile am scapat DARacum stau inca 10 zile cu morcovul "am scapat de germenul gram pozitiv sau nu?"Apropo, voi ce ziceti este nevoie sa treaca, chiar de 10 zile dupa antibiotic sau pot sa repet analiza mai repede? Nu mai am rabdareeee....
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"