ce parere aveti?

ce parere aveti? | Autor: mirachi

Link direct la acest mesaj

pt.ca ne cresc dintisorii si avem insomnii avem si idei...
ce parere aveti depre reality-showul de pe canal d..."nora pt mama"...
vi se pare normal ca mama sa aleaga nora si nu odorul?ce se va intampla daca totusi gustul mamei si al telespectatorilor care voteaza nu se potriveste cu al mirilor?merg mai departe pt,castig?
oare chiar asta isi doresc barbatii de 23 si 20 de ani?
personal am urmarit aceasta emisiune doar in primele 3 zile...dupa care am lasat-o balta.
imi repugana ideea ca barbatii(daca ii poti numi barbati,atata vreme cat stau inca prinsi de fusta mamii)s-au dus la o astfel de emisiune doar de dragul castigului...si de dragul mamei...
si ce mama si-ar lasa fata sa mearga la o astfel de preselectie?
oare totul in ziua de astazi se raporteaza la "material"?
cum isi va face loc intr-o astfel de relatie "bagata pe gat"dragostea,afectiunea,respectul di tot ceea ce reprezinta bazele unei casnicii?

UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT

NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII

NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

eu am impresia ca reality show-urile astea nu-s pe bune...nu pot sa inteleg cum sa imi aleaga mama sotul..ar fi culmea...sa-l ia ea in cazul asta...
cred ca sunt niste scenarii puse la punct de producatori..atrag publicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daca nu exista alta sansa sa se-nsoare n-au decat sa apeleze la aceste reality-showuri, dar cred ca primeaza ideea unui posibil castig.
Indiferent cat de stupid ar fi un show tot s-ar gasi participanti. Intotdeauna e vorba de bani.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cam asta este parerea mea si de titlu, de concurs,de participanti si de real..-show-rile cu care ne-au invadat casa si tv-le de un timp.Eu le-am abandonat de mult.Pacat de cablul ce-l platim.
Sper ca n-am ofensat pe nimeni.Dar asta e parerea mea.
La MULTI ANI de 8MARTIE !

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Feeeteeelor...nu ati vazut ca majoritatea sunt tineri...ce gind de insuratoare sau de maritis au acei participanti?...eu cred ca au venit doar, doar i-o remarca si pe ei vreun producator si fac si ei cariera in televiziune...cam asta.

M-am uitat si eu sporadic, dar mi se pare foooarte plictisitor.Ce vor face, frate, inca 13 saptamini in casa aia?

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

quote:
Originally posted by lucialu

Cam asta este parerea mea si de titlu, de concurs,de participanti si de real..-show-rile cu care ne-au invadat casa si tv-le de un timp.Eu le-am abandonat de mult.Pacat de cablul ce-l platim.
Sper ca n-am ofensat pe nimeni.Dar asta e parerea mea.
La MULTI ANI de 8MARTIE !

nu mor caii cand vor cainii...

Exact asta e si parerea mea (personala) Pur si simplu nu pot urmari reality-show-uri si telenovele. Si va spun cu mana pe inima ca m-am straduit un timp, dar gara niciun rezultat.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

O mare PORCARIE ......mai bine ar face altceva baietii aia...orice ..numai sa nu stea legati de fusta mamei ....
Oribil.....

Ella ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Exista asa ceva? Foarte ciudat!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Acel post de televiziune a ales un reality show care sa fie simplu de urmarit pentru lumea toata ( cu diverse nuante) si asta face parte dintr-o strategie, fapt obisnuit pentru o televiziune nou-lansata.

Ca de obicei, nu e vorba de corectitudinea si abordarea unor relatii cit despre audienta bazata pe aplecarea spre voyeurism a oamenilor care isi doresc sa afle cum fac altii ceea ce ei n-ar face.

Credeam ca e buna ca fond sonor pentru momentele mele de groaza (cind calc rufe) dar m-am inselat, nici pentru asta nu e buna, asa ca butonul repejor inapoi spre canalul de muzica din omienouasutetoamna, 1 clasic.
Limpede si fara surprize (dar mai ales fara momente penibile de relationare moderator-nore-soacre-puberi de fii ai soacrelor), muzica salveaza totul! Hainele mele se declara multumite si bine calcate.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

vad ca la romani au succes doar surprizele si din dragoste.
altfel de emisiuni....out!
in rest...

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Nu cred ca e pe bune...

Mergi la inceput