Iasule, mandra cetate (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Va spunea Dana de un sondaj pt femeile peste 60 de ani.Dana m-a rugat sa postez eu,pt ca ea ajunge tarziu acasa.Deci vesti proaspete: intalnirea are loc sambata la ora 16,pe strada Lapusneanu,in fata anticariatului Grumazescu.Firma este Metro Media Transilvania,pers de contact Catalina Cumpanici.Doamnele trebuie sa fie peste 60 ani si sa fie din Iasi si pensionate de drept,nu medical.
Io personal contribui cu 4 bucati,din care una e mama.Eu am mai fost la asemenea prezentari si e ok.Se dau 250000.Daca aveti persoane de inscris,luati legatura cu Dana si ii dati datele.Doamnele sa aiba buletinul la ele.

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Nora - e o idee buna ca pensionarele sa mai faca un ban. eu nu am pe cine aduce, mama are 59.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Stiti cumva daca mai exista in Iasi vreun magazin care comercializeaza locomotiva Thomas,in afara de Diverta?

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Adriana, eu fac la salonul Deea si imi place f. mult. Si se vede...
In privinta Euroed pt scoala... no comments... Sincer am auzit lucruri mai putin bune... in fine iti scriu pe mail.

Ramona, am un slide show cu pisici... o nebunie. Eu care nu ma innebunesc dupa ele si mi-au placut... Trimite-mi adresa daca il vrei...

Dana, deci sa il aduc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

De ce nu scrii aici despre Euroed? Si eu am auzit remarci urate la adresa acestei scoli.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by l_carmen2003

Adriana, eu fac la salonul Deea si imi place f. mult. Si se vede...
In privinta Euroed pt scoala... no comments... Sincer am auzit lucruri mai putin bune... in fine iti scriu pe mail.

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Astept sa-mi scrii.

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Liliana,ce ai auzit,zi-mi si mie..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu ma ocupam cu meditatiile la mate prin Iasi si mai stiu impresii de la parintii copiilor pe care ii meditam eu. Ca nu se justifica banii dati, copiii is f alintati, o parte din ei is educati in maniera - platesc, deci pot face ce vreau sub aripa ca vezi doamne sa nu stresam copilul. In general daca vrei sa ai un copil bun - parerea mea e sa incerci sa-l incadrezi intr-un colectiv cat mai antrenant, competitiv, astfel si copilul se poate dezvolta armonios spre bine, spre pozitiv.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Neata. Aseara n-am reusit deloc sa ma loghez. M-am chinuit mai bine de jumatate de ora, dupa care am renuntat. Ia sa vedem acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Ca sa vezi, acum se poate...

Nora, multumesc de ajutor, sper ca Diana si-a facut "norma" pana la urma si mai sper ca mama ta si prietenele ei sa se simta bine la intalneala...

Adi si Gabi, multam de info.

Carmen, ieri a fost prima ora de dans, deocamdata de gimnastica mai mult. Doamna e foastre draguta si se pricepe la copii ca are si ea un nazdravan de aproape 3 ani. Copiii s-au simtit bine, le-a placut.Programul s-a modificat, o sedinta este marti la ora 17.00, a doua vineri la 13.30. Daca orele sunt OK pt Alex, sigur ca poti sa il aduci. Numai asa vom sti daca ii place si coopereaza, sau e prea mic deocamdata...

Liliana, tu ce mai faci? Sper ca nu te plictisesti pe-acolo

Gata, am plecat, am o petrecere la ora doua si mai am una alta de pregatit. Week-end placut tuturor!

Mergi la inceput