Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

mmc_nd felicitari pentru rezultatul de la laparo si spor la bebe in perioada urmatoare. Te asteptam cu vesti bune cat mai repede.

Iyoana felicitari si tie pentru rezultatul de la spermocultura al sotului.

Anca 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mmc_nd felicitari pt rezultatul BETON de la laparo!Eu mi-am schimbat zilnic pansamentele si T mi-a spus sa dau pe cicatrici cu tinctura de galbenele.
merdan mie dupa laparo mi-a venit CM la z 38,apoi luna urmatoare s-a reglat ok!
Iyoana ma bucur ca la spermocultura a iesit bine,a sa vezi ca si analiza urmatoare va fi buna!Tin pumnii!
Alexela eu ma duc maine sau poimaine sa iau rezultatul de la spermocultura de la IDS.Poate ne vedem!Succes!

Cine deschide noul capitol fetelor,hai o fata care nu a mai deschis pana acum!!!!???Ca nu vreau sa monopolizez....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Kora,
noi suntem programati sambata dimineata, la 9.45. Daca esti si tu matinala, poate ne vdm acolo... Sa ma uit dupa paltonul maro cu roz?!?!?! Sau nu erai tu!?!?!? Ca nu mai stiu, am incurcat...
In orice caz, chiar daca nu ne vdm, iti tin pumnii!
Mai am o intrebare: la spermocultura iti face recoltarea un urolog la ids sau poate sotul sa faca singur operatiunea?!?!?! Atentie!!! A nu se incurca: am intrebat de SPERMOCULTURA, nu de SPERMOGRAMA, sa nu credeti ca sunt vreo ... perversa...

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Kora eu tot ma uit in spate si nu vad pe nimeniDaca nu vrea alta fata sa-si incerce mana sau cele care ati mai facut-o si aveti timp....pot sa sugerez?:Cine intreaba, ca are mana buna la ingravidat fetele!Oricum mie toate-mi sunteti dragi!
Maria08 ma bucur!Cine stie, poate ne-am vazut, dar mie mi-a schimbat salonul dupa ce m-a operat.

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Alexela ti-am trimis un PM referitor la spermocultura....da ,eu am un paltonas cu roz si maron,dar nu sunt sigura ca ma voi imbraca sambata cu el,mai am si alte haine...
lucialu tu nu ai vrea sa deschizi subiectul?
Daca nu se ofera nimeni in scurt timp am sa il deschid ca altfel ne va deschide moderatorul...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Fetelor va invit la capitolul 28!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput