Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Diana nu am cuvinte. Durerea omeneasca poate ajunge la limita inimaginabile. Eu una nu pot sa spun ca te inteleg prin ce treci, pot doar sa imi imaginez prin ce treci, de aceea sper ca Bunul Dumnezeu stie ce face pentru fiecare dintre noi si ca odata si-odata vei avea si tu o bucurie imensa in viata ta. Ma rog pentru voi sa fiti puternici si sa fiti uniti, ca aveti intelepciune sa treceti peste toate astea. Noi suntem alaturi de tine si ne gandim mereu la tine.

Iyoana si tie sa iti dea DD putere sa treci peste toate si sa reusiti in tot ceea ce va propuneti. Multa sanatate.

mmc_nd si nicole31 multa bafta la laparo si sa va intoarceti cu vesti bune si DD sa va dea bebei cat mai curand.

Anca 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexela multumim ca ne-ai scris povestea ta.Poti sa ne scrii diagnosticul sotului mai exact ce a scris d-na Matei la "concluzii" ca sa trec pe listuta in dreptul tau?Nu fii trista, exista tratamente si pt tine si pt sotul tau,trebuie sa aveti rabdare si intre timp sa faceti tot ceea ce va spun doctorasii nostri si bineinteles ca rugaciunea la DD trebuie sa fie pe primul plan.Si eu am mare incredere in DD,in Sfanta Fecioara Maria si in Sf. Anton!Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Kora,
diagnosticul sotului a fost ASTENOZOOSPERMIE MODERATA. Iar Tutunaru a spus ca stresul este cauza principala. Noi lucram amandoi in televiziune, asa ca... Fetelor, feriti-va de presa din Romania!!!
De atunci am icercat sa reducem stresul si oboseala, am facut unele schimbari de redactii, etc...
O scoatem noi la capat!
Si sa nu ma credeti nebuna, sai naiva, dar eu simt ca o sa se rezolve in curand... La vreuna din voi a functionat vreodata intuitia?!?!?! Sau imi fac sperante degeaba?!?!? Eu stiu, poate si fiindca vine ...
In fine...

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Upsss Alexela la ce post de televiziune lucrati daca nu e top secret?Sper sa nu faceti vreun reportaj cu nostru ca numai asta i-ar mai lipsi la cate paciente are pe cap...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

La TVR amandoi......
Nu prea avem nici unul legatura cu , si oricum nu i-as fi rapit din timpul atat de pretios...

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Iyoana, Diana imi pare foarte rau de ce vi s-a intamplat.Nici nu vreau sa-mi imaginez cata suferinta ascundeti.
Avalon
Alexia ce mai faci? Ai terminat cu utrogestanul? Ceva simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Nicole, Mmc_nd succes la laparo. Sa dea D-zeu sa veniti numai cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

UUfff... mai fetelor... Iyoana, Diana, nu am cuvinte..
Nicole, mmc_nd, tin pumnii sa fie bun "verdictul"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

DIANA - te rog sa fii optimista si sa speri in continuare....daca crezi ca ai nevoie de o pauza e O.K.,dar nu lua una prea lunga,timpul zboara cu viteza luminii,eu fac anul acesta 37ani si nu stiu cind au trecut....te inteleg perfect:am trait din plin experientele descrise de tine si totusi tot din experienta proprie iti spun ca pauzele lungi nu sint tocmai indicate...cred totusi ca intr-un final cumva tot vom deveni mamici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Nicole 31 succes!
Mmc_nd succes!
se poate ca eu postez destul de rar dar, citesc tot ce scrieti voi!
Alexela, iti doresc ca iepurashul sa vina cu multe oua!

Cateodata ma gandesc ca oare m-am dilit? (in traducere am luat-o razna?)ca deja nu mai pot vorbi cu prietenele mele decat despre copii si despre probleme de fertilitate iar ele se pare ca nu mai au rabdare sa ma asculte!Da.......nu mi se intampla si mie odata?

Mergi la inceput