Paciente optimiste si gravi dr.Tutunaru(27)
Dragi tutunici, va invit la un nou capitol,sper sa va port noroc si de data aceasta, iar luna martie,prima luna a primaverii, sa fie plina de -ute si -asi!DD sa va ajute ca cel mai frumos vis sa devina realitate
Lista Tutunareselor, viitoare :
alexia28 astenozoospermie,30 ani, sarcina oprita in evolutie. Programare pentru laparo pe 09 mai
Alexela 23 ani, anovulatie, diagnostic spemograma: astenozoospermie moderata cu mobilitate 10%
alinacoman79
ana_p in urma laparoscopiei singura trompa functionala, cealalta fiind ingrosata si nefunctionala, destule aderente de la operatia precedenta si "ovarele lipite"
Ariana1 endometrioza(in prezent face tratament), o trompa infundata proximal (la intrarea in uter); urmeaza histeroscopie
Avalon, 35 ani; sotul - oligospermie severa; o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani (2004); 4 IAS-uri si un FIV la Giulesti; urmeaza laparoscopie (si posibil histeroscopie)in 31 martie
AngeliquedeS, 29 de ani, ovare polichistice, cicluri anovulatorii; sotul-astenoteratospermie; urmeaza programare laparo
Aurelia77, astenoteratospermie, 3 IA
Bonitta fibrom uterin,1 IA nereusita,sotul astenoteratozospermie,diagnostic laparo:endometrioza in spatele ovarului drept,urmeaza 3 luni tratament cu diphereline;
break fast9infertilitate secundara,noduli fibromatosi,urmeaza laparo+histeroscopie la sfarsitul lunii martie
copilut 31 ani, de 2 ani si jumatare incercari; "totul e OK, nu ai endometrioza, trompele sunt BETON" ; Sotul astenozoospermie cu necrospermie, inceput varicocel
cami30 32 ani,sterilitate secundara,laparoscopie diagnostica in septembrie 2005 cu T,sactosalpinx bilateral rezolvat cu salpingectomie partiala bilaterala si neosalpingostomie bilaterala,recomandari: un an de incercari “naturale”( a trecut),in prezent pregatiri pentru FIV
cocodutz
dana_vio
Diddy 29 ani,1 IA cu stimulare; normospermie
danielac100 monitorizari; laparo: 23 mai
Ellis, 29 de ani, 4 sarcini oprite in evolutie, fara diagnostic concludent, probabil un sept uterin; monitorizari
Elflo, 32 ani, sotul: oligoastenospermie severa
Gabitoni, monitorizari, programare laparo pe 26 aprilie.
Hera25 analize ok,monitorizari,urmeaza spermograma in martie
IoanaTugs 33 ani, infertilitate secundara, endometrioza, o trompa permeabila, o intrerupere de sarcina la 26 ani, doua avorturi,urmeaza histeroscopie; sotul oligoastenozoospermie moderata.
ylinca Sarcina obtinuta in urma stimularii s-a terminat printr-un avort la 7 saptamani, trompe infundate,urmeaza laparo
Ysa26, normospermie (viteza redusa, mobilitate progresiva tip b), monitorizari
Inuta12 sotul:oligo astenosteratospermie
Iyoanadiagnostic spermograma:azoospermie,urmeaza alte analize si tratamente adecvate
KoraPop astenozoospermie moderata,compensata prin ejaculat; chist ovarian seros scos prin chistectomie,trompe nefunctionale ,aderente "rezolvate" prin adezioliza; pregatiri pentru FIV
Laura69silk
Lauravoinicu - 28 de ani, amenoree primara, microadenom hipofizar , ovare micropolichistice (facut driling ovarian ), endometrioza ; 2 IA cu stimulare cu menogon .Sotul : normospermie cu parvisemie ; pregatiri pentru FIV
lili35 endometrioza descoperita laparoscopic,in prezent tratament cu diphereline
lilianaFi o sarcina oprita in evolutie, laparo in ian. 2007: endometrioza pelvina,aderente rezolvate prin adezioliza,trompa stanga infundata,din 5 martie a inceput protocolul FIV in Italia
lucialu
machus monitorizari, laparo 24 aprilie
Mamidevladut 1 sarcina oprita din evolutie: normospermie; mamica de baietel
MadaS
maria08 suspecta de hidrosalpinx,in prezent tratamentul lui Andritoiu
Mica-Mica,30 ani,cicluri neregulate,tratament homeopat, monitorizari
miruna79
mmc_nd, urmeaza laparo in aprilie
Maria2007, monitorizari, urmeaza spermograma in martie
Meteeuta, 1 hsg: trompa stanga infundata; monitorizari
Madlen, 37ani,1 sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani, sotul astenoteratozoospermie; 1 IUI nereusita;diagnostic laparo: BETON,totusi urmeaza sa inceapa pregatirile pt FIV
Merdan, ovare polichistice si pe stanga trompa cu hidrosalpinx;diagnostic laparo::"multiple aderente la nivelul ambelor anexe si in FDS Douglas;ovarele cu corticala ingrosata.Se practica adezioliza.Verificarea permeabilitatii tubare este pozitiva bilateral.Drilling ovarian bilateral."
Maria251ro, monitorizari, urmeaza IA
Madutz,35 ani,o sarcina pierduta,sterilitate inexplicabila,urmeaza laparo (7 mai)
Miki01,oligoastenospermie, endometrioza,2 IA
MLauraoligospermie severa,trompe permeabile ( HSG)
Nicole31 monitorizari,sotul astenospermie; incercari de 6 ani,1HSG:permeabilitate bilaterala,2 IA,diagnostic laparo:endometrioza localizata pe ligamentul dorsal stang,chist seros scos prin chistectomie,trompele sunt bune
Nuchi, 30 ani, ea: RH_negativ, el: sotul RH_pozitiv, sarcina oprita in evolutie la 11 sapt.
Niobe, polip si posibila endometrioza; urmeaza histeroscopie si laparoscopie
oana2006
ralu t endometrioza, laparo in 28 martie
SilvanaPopovici anexita dureroasa, endometrioza tratata, tratament homeopat in curs pt dereglare hormonala
sdany, laparo 23 aprilie
silvy24, monitorizari; sotul: astenozoospermie moderata+teratozoospermie
syyylviuta, cicluri neregulate
Teonikol -34 ani, ultima eco: un conglomerat de noduli fibromatosi de 3,5 cm, subendometrial perete anterior cu dezvoltare endocavitara, cu vascularizatie abundenta; istoric : fara copii, o sarcina obtinuta relativ usor,dar oprita in evolutie la 7 saptamani cu un fibrom de 5-6 cm, intre timp a mai scazut dupa 3 luni de naturiste; tratament preoperator cu Diphereline de 3 luni, urmeaza histeroscopie operatorie.
vali_delide 35 de ani, acum 4 ani: sarcina oprita din evolutie la 12 sapt, HSG si laparo la Giulesti, trompe cu aderente, dreapta partial permeabila, dar cu aderente pe ovar si ficat, stanga nepermeabila
Zenobia 28 ani, sotul normospermie; rezultat laparo endometrioza pe uter, vezica urinara si pe unul dintre ovare,s-a curatat totul; trompe permeabile
Veret, sarcina oprita din evolutie (acum 5 ani), urmata de o extrauterina in urma careia a fost extirpata trompa stanga;diagnostic laparo:
Tutunarese de la care asteptam diagnostice sau vreun semn de viata :, aurelia77, alina.n, Cadina, clubb, cris2006, Dianadi, Foxxy,kikilina, Leditia, Mirelae, oanaonyx, Papushel, zambet74
Tutunici, foste aspirante optimiste, acum fericite posesoare de burtici
Amely - "mamica de mai-iunie"- David Cristian
Alina25 - "mamica de mai-iunie"
Raza de soare - "mamica de mai-iunie"
kitty_nic - "mamica de iulie-august" -Daria Ioana
Graviduta - "mamica de iulie-august"
Claucia - "mamica de iulie-august"- Alessia Cristiana
Kristind - "mamica de iulie-august"
Orchis - "mamica de iulie-august"
Sim_stoian-"mamica de septembrie-octombrie"
Salomeea
A_thee_nuh
mihailescu_teodora - "mamica de septembrie-octombrie"
Mirella76 - "mamica de septembrie-octombrie"
Scumpete
Aylin_tarcan - "mamica de iulie-august"
Andutzy - "mamica de iulie-august"
Mada28 - "mamica de septembrie-octombrie"
Gemma
Mihavasoi
Si proaspetele gravidute :
Doinidoini
Alfa Anca
Soleila
MamitzuD2
LoredanaG
Se inmultesc Felicitari proaspetelor mamici!
marair 5.12.2006: Ana, 3800 gr
Irinabr 10.12: Matei Cristian, prin cezariana - 3150 gr, 48 cm, Apgar 10
Madaluta 14.12: Darius -3700 gr
Marinar 16.01.2007: Emma Ioana, prin cezariana, 3.370 g, 52 cm
Aventura 04.02.2007: Antonio, 3.830 g, 54 cm
Foste tutunici, dar prietene dragi si invitate la topicul nostru:
Felicia 30 ani, astenoteratozoospermie, ambele trompe infundate, "reparate" prin laparoscopie, 1 IA
Flr,
ana_id spina bifida, 4 sarcini oprite in evolutie
Capitolul 27 va asteapta!
Kora
CARPE DIEM!
Raspunsuri
KoraPop spune:
Tutunici dragi am deschis si acest capitol cu speranta ca voi mai trece cateva gravidute pe listuta!
Va doresc tuturor multa putere in lupa pt bebe, spor fetelor care fac tratamente, succes celor care vor face laparo sau histeroscopii,sanatate,optimism si incredere in DD!
Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
mamitzuD2 spune:
Bravo Kora,prompta ca intotdeauna!!!!!!Multumim pentru noul capitol si sa dea DD cat mai multe gravidutze.Se pare ca tu ai mana buna.
KoraPop spune:
danielac100 injectiile diphereline sunt indicate dupa laparo doar pacientelor la care li s-a gasit endometrioza,sunt 3 injectii ( in trei luni) ,opresc CM,au reactii mai mult sau mai putin placute ,dar scopul este sa stopeze evolutia endometriozei.
FIV-ul la dr. T + Matei costa 1500 euro, eu voi face FIV peste f. putin timp cu dansii.
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Fetelor stie cineva dintre voi cat costa spermograma + spermocultura la IDS?Anul trecut spermograma costa 90 ron, dar banuiesc ca s-au marit preturile....multumesc
Kora
CARPE DIEM!
mamitzuD2 spune:
Kora, io m-am uitat pe site-ul lor ieri si spermogarama e 900.000 si spermocultura parca 350.000 Poate poti suna la ei sa intrebi daca mai sunt de actualitate preturile de pe site, io nu pot suna din birou ca dau nastere la comentarii.....
aylin_tarcan spune:
ii doresc dianei multa putere sa treaca peste obstacolul pus in cale, si sa gaseasca mai departe optimismul, puterea si speranta pentru a persevera in atingerea visului ei, al nostru al tuturor. stim toate cat de greu este sa ne atingem visul, pentru asta poate ca il pretuim mai mult. DD are un bb pentru fiecare. numai ca unii il obtin mai usor, altii mai greu.
eu nu stiu ce altceva sa ii urez dianei decat multa putere si persevernta. avem atatea exemple aici ca pana la urma DD aranjeaza toul! suntem alaturi de tine, diana, si te vom sustine in continuare!
Aylin, 16+
mamitzuD2 spune:
Diana, cuvintele cred ca nu pot concura cu ce-i in sufletelul tau, dar fii optimista si cu credinta ca DD te va rasplati cu un bebel in cele din urma.Am citit atitea cazuri si atitea fete care dupa indelungi suferinte au fost raspaltite cu cadoul cel mai de pret!E nedrept intr-adevar ca unele dintre noi sa sufere asa de mult, dar cred ca in momentul in care bb va veni si-l vei tine in brate, vei da uitarii toata suferinta!
Multa sanatate si putere si sa sti ca noi suntem alaturi de tine cu inima, chiar daca nu ne cunoastem personal.
alfa_anca spune:
Ana_id imi pare nespus de rau pt pierderea ta. DD are grija de noi si la un moment dat iti va darui si tie un bebel. Multa sanatate.
Anca 5+
alfa_anca spune:
Fetele, eu astazi am fost la Dr T si mi-am vazut punctuletul in burtica. Sacul gestational are 6.7mm si conform ecografului as avea 4s4z, desi eu credeam ca am mai mult......Vom mai vedea sapt viitoare cat mai e.
Va pup si va urez o seara buna.
Anca 5+
soleila spune:
eu am fost pe 2 martie si aveam 4s4zsi , pentru ca dr.T pleaca in concediu, mi-a zis sa mai vin pana pe 14,la inca o consultatie.