Cresterea prepelitelor
Raspunsuri - Pagina 9
claudiu10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catalina_I uite cateva oferte de cofraje: www.poultry.bizoo.ro - pretul e undeva in jur de 0.6 lei pentru cofragul de 24 de bucati de oua; www.processcolor.ro - pretul e 0,4 lei tot pentru cofragul de 24. intra pe site-uri si cere informatii mai amamnuntite. eu inca nu am facut comanda de cofraje. |
ok o sa verific, multumesc mult catalina
liliana_28 spune:
Catalin,
Pentru baterii trebuie sa ma anunti cu 1 saptamana inainte. Cate vrei si cum vrei.La fel si cu ouale.
Bine ar fi sa vezi intai o maternitate ca sa iti faci o idee. Nu stiu daca ti-ai putu da seama din fotografiile trimise.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
claudiu10 spune:
a deci tu ce imi propui sa vin inainte in vizita, si in functie de ce vad acolo sa termin ce e de facut, abia apoi sa vin dupa marfa:)(baterii, oua si poate si niste prepelite)?
p.s. ma cheama claudiu:) nu catalin:), ai si miei? ca sa imi dai si mie unu k tot m-ai botezat:)
liliana_28 spune:
Sorry.....Claudiu. Nu am miei, daca vrei iepuri uriasi.
Eu asa zic ca este mai bine. Intai vii, vezi,iti faci o idee si apoi te apuci de treaba.
O seara placuta.
geani8 spune:
Buna. Vreau sa incep si eu sa-mi deschid o mini ferma de prepelite.
Liliana daca se poate sa-mi timiti si mie niste poze cu bateriile si maternitatile produse de voi si niste preturi.
multumesc.
liliana_28 spune:
geani8, te rog sa imi transmiti o adresa de mail unde iti pot transmite fotografiile.
O zi placuta.
ionutcris23 spune:
zi-mi si mie cate ceva despre furajul acela f100 si f200.am inteles ca este special pentru fazani dar este f buna si pentru prepelite.la mine in oras nu se gaseste.zi-mi o firma producatoare,o adresa ...ceva.eventual o poza cu ambalajul,eticheta.(pt liliana_28).pune si cateva poze cu custile pt prepelite.merci mult
liliana_28 spune:
Am sa caut un sac de la mancare de prepelita sa ii fotografiez eticheta si poate reusesti sa faci tu reteta.
Maine am sa postez si niste fotografii cu bateriile.