Racusori, la apel! (24)
Raspunsuri - Pagina 7
july_g spune:
Neata fetele!
O cafeluta nu vrea nimeni? Miki, lapte nu am azi, da merge daca am o smantana si fac niste frisca?
Azi o sa fiu harnicuta foc, Ii pregatesc consortului mancarea preferata si pentru mine fac o supa ca mor de pofta!
Va pup si o sterg la mancarica
MirelaV spune:
neata si eu la 11 ![]()
iulia, buna cafeaua. vezi k la pagina anterioara am pus niscai poze cu o bebelusa frumoasaaaaaaaaaaaaaaa
(dar stiu k ai vazut..insa te mai trag si eu de maneca}
azi nu fac nimik...decat ma ocup de mine si dorm. maine e iar luni...offfffffff
va doresc o zi minunata. sunt prin zona.
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Mire, saru mana pentru pozele! Iarta-ma te rog ca nu am multumit pana acu. O fi de vina trezitu devreme sau neuronu meu care e plecat pe undeva. Uite un
enorm!
M&M spune:
Fetelor, am un nenorocit de virus in computer, pe care AVG-ul mi-l detecteaza , dar nu reuseste sa il stearga...

July, sarumana pt cafelutza!!!M-au emotionat tare mult cele 2 echo..
, mai ales ca anul acesta avem si noi planuri mari..![]()
Mire . nici eu nu fac nimic azi..Dar mi se pare ca trece asa repede saptamana..acu e luni, acu e duminica..
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
cristina, ce veste buna! acum cateva saptamani nu stiai nimik de cand va apucati de bebe ![]()
domle..am ramas in urma..tre sa imi pun nitica ordine in viata k nu mai tine. cica imbatranesc ![]()
io..n-am rezistat sa stau..si am facut o supa cu galuste si oua umplute .. dar de placere, nu de nevoie
azi nu ies nici pan' la usa...chiar daca e asa frumos afara..
MirelaV
pupicei pe burticei
angelapriboi spune:
July sa-ti traiasca bebelina si daca nu ma inviti la botez iti fac capul calendar.
M-au apucat niste furnicaturi asa in tot corpul cand am vazut-o .
Pupici la toata lumea
MirelaV spune:
n-am timp...vroiam decat sa va salut si sa va pupacesc si...sa va urez o saptamana usoara. la mine..a inceput aiurea tare. dar sper in mai bine
am 
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
cristina, ce veste buna! acum cateva saptamani nu stiai nimik de cand va apucati de bebe
domle..am ramas in urma..tre sa imi pun nitica ordine in viata k nu mai tine. cica imbatranesc
io..n-am rezistat sa stau..si am facut o supa cu galuste si oua umplute .. dar de placere, nu de nevoie
azi nu ies nici pan' la usa...chiar daca e asa frumos afara..MirelaV
pupicei pe burticei
Mire, deocamdata e in stadiu de plan.
Daca voi lipsi nu ma dati disparuta; am un nenorocit de virus pe computer si antivirusul nu reuseste sa il stearga ...simt ca innebunesc...
O saptamana usoara tuturor.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
cookie spune:
, vrea cineva???
July, emotionante pozele bebelinei 
Te-ai hotarat cu cine vrei sa nasti?
io, ca de obicei, cu munca
...da-mi revin eu! ![]()
si o zi buna!