Racusori, la apel! (24)
Raspunsuri - Pagina 5
MirelaV spune:
va salut si eu de la birou
Angela, frumoase pozele! cred ca a meritat
Viki, m-ai lasat fara cuvinte. sunt langa tine...cu o vorba buna si cu o rugaciune. Putere si credinta .. si vor trece toate!
mai stau vreo ora si plec...ne auzim mai tarziu
o zi buna va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Vicki, am ramas fara cuvinte...
pentru mamica ta si sa dea Dumnezeu sa ne auzim cu bine.
Angela, foarte frumoase poze, foarte frumoasa Praga si bineinteles voi doi.
Menna cred ca este ocupata cu
.
O seara placuta tuturor!!!
Vicki, suntem alaturi de voi.
Cristina
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.- Axel Munthe
angelapriboi spune:
Buna dimineata!!!!!!!
Va invit la o cafea ,capuccino si ce mai vreti voi.
Sa aveti o zi buna
M&M spune:
Acum am ajuns si eu acasa... Ce frumoasa a fost azi vremea!!! NU am avut chef de nimic, sincer.![]()
Oare cum s-o mai simti mama lui Vicki???
O seara placuta tuturor.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
buna searaaaaaa...
eu acasa...abia asteptam sa ajung. mi s-a parut asa de lunga ziua de azi..la 18 am plecat de la birou k misunam aiurea..nu mai aveam stare si rabdare
voi? cum trece timpul?
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Buna dimineata fetele! Eu am insomnii, asa ca ofer cafea fierbinte cu sau fara lapte.
Vicki, multa putere sa poti sa treci peste durere! Suntem toate alaturi de tine!
Am lipsit motivat. Probabil am achizitionat un virus destul de puternic de pe net, pentru ca al meu computator nu mai voia sa ia nici o comanda. Aseara, cand consortul din dotare formata obiectul cu pricina, ne-am trezit cu o vecina sa ne roage sa ii trimitem un mail pentru ca al ei nu mai lua nici o comanda. Si nici a altui vecin. Suntem in retea toti 3, deci banuiesc ca ne-am virusat!
Cum consortul mai avea de instalat multe aseara ( si nici nu dadea vreun semn ca s-ar fi plictisit) a trebuit sa parchez relativ devreme! Am adormit ca un bebeu si pe la 3.00 tot speram sa sune ceasul sa ma trimit la munca. Am numarat toate oile posibile, am incercat sa-mi imaginez toate lucrurile frumoase posibile, dar nu am reusit sa-l fac pe mos ene sa mai treaca o data pe la mine.
Va pup si sa aveti o zi usoara, ca a mea se anunta grea si contra cronometru.