Racusori, la apel! (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Fetelor, va astept la o cafea fierbinte, am ajuns inghetata la servici si acum ma dezmortesc. Si azi am si o multime de drumuri de facut in interes de servici. Sper ca pana pe la 10 sa se mai incalzeasca afara.
Si eu vreau concediu, dar, din pacate, pana la mijlocul lunii iulie, nu am nici o sansa.
Multi , fug la treaba, ne mai auzim!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Buna ziua,buna ziua ... nu dati cu pietre please stiu ca absentez cam mult in ultima perioada,motiv pt care cer iertare ...
Nu promit nimic, insa chiar imi doresc sa ma tin de voi mai mult de azi incolo ...
Retroactiv va spun Paste Fericit si sa va aduca Domnul toate bucuriile din lume pe care le meritati pe deplin ...un soare fierbinte pe cer,multa dragoste in casa si nu in ultimul rand multa liniste in suflet.
Va scriu de la lucru, so ma intorc rapid la a mea rutina zilnica ...far' de chef

Va tzuc si va doresc o zii usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, buna cafelutza , chiar si la ore tarzii, de fapt nu chiar asa tarzii.
Menna, chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai dai nici un semn de viata!!
De Bone, mai stie cineva ceva????

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara fetele!
Azi nu v-am dat cafeluta din cauza de lipsa de net. Abia acum 5 minute mi-a revenit netu de aseara!
Is rupta de oboseala, muncesc pe rupte sa recuperez ce am pierdut saptamana trecuta! Scriu ca o cizma si is ametita de oboseala!
Va pup pe toate la cap la coada si de la coada la cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, dau o cafeluta la cine doreste!
Azi nu am chef de treaba, sunt tare. Probabil si vremea imi da starile astea.
Va , va doresc o zi minunata si spor la treburi!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Iau eu o cafeluta vicky , merci ... la cat sunt de mahmura de somn cred ca mai bag vreo 2 azi pana plec acas' ...
Cris nu ma dati disparuta cu totu' ca deh, uite ca mai apar ...si deja's la a doua zi consecutiv (ce tare's ...de cap!) ...e ceva,ai?!
Soro tu nu-mi zici nimic?! Astept reactii

tzuc la voi, back to work

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

offf..ce reactii..k am o stare de..mai bine o iau la fuga.
am racit..IAR
ma doare capul..ma ustura ochii..
ma retrag

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna seara racusoarelor
Imi pare c-am chiulit.
dau un copy paste
Vineri, sambata, duminica au fost 27-29 de grade. duminica au fost 30 de grade , iar azi mi-am luat geaca de iarna si-am auzit la radio ca-n noaptea asta o sa fie sub 0 grade
Vreau sa va spun ca sotzul meu a incercat sa ma killareasca glumesc. asta i-am spus-o lui. ieri m-a apucat mutatul, adica muta dulapul asta acolo, muta comoda asta dincolo, du in ap. de sus aia si aia.....ce mai.... am luat-o razna. mi-a picat dulapul-bar pe picior. cum? soatza vroia in stanga sa-l duca eu in dreapta si uite asa el l-a scapat direct pe piciorul meu. a inceput sa-mi curga sange din unghie, m-am facut alba la fata, nu mai puteam scoate nici un cuvant. el disperat , imi tot spunea ca n-a stiut ca-mi tin piciorul sub dulap, cat de rau ii pare etc. eu ii spuneam las´ ca stiu ca ai vrut sa ma killerasti hahahahaha. am stat toata seara in pat cu compresa ca nu mai puteam de durere. faza tare e ca de abia am suportat azi papucii in picioare. uite-asa vine vara si eu am doua dejte defecte
primul dejt l-am rezolvat singura cu o comoda .
cam astea ar fi noutatile. ah...inca ceva. mai am 16 ore de munca si apoi concediu

mai savurez ultimele ore de munca , de fapt le numar pana la concediu. o sa revin in forta vineri
Va doresc o seara placuta

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Acum am ajuns acasa,,,, is franta de oboseala. Si maine de la capat...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

e ceva in atmosfera fetelor???
cristina..asa tarziu ai ajuns acasa...am si eu zile din astea
miki, las k nu strica o killareala mica cand si cand
eu sunt prin zona..lipsa de chef si alte cele

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput