Racusori, la apel! (24)
Raspunsuri - Pagina 17
M&M spune:
Nu dati cu pietre, am lipsit motivat ieri. Dupa serviciu , am fost cu intreg familionul sa o serbez pe mami meu, care a implinit ieri frumoasa varsta de 50 de primaveri...
Am stat pana tarziu, iar azi dimineata abia am reusit sa ma dau jos din pat.
Mennna, eu am luat carnetul abia a treia oara....
Si cu toate ca am carnet, nu conduc ( la ce nebunie e in Bucuresti!!!!). NU stiu cat mai rezista hazband-ul .....![]()
O zi buna si spor in pregatirile pentru Paste.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
july_g spune:
Hello fetele!
Miki, Mire pe cuvantul meu ca m-ati facut curioasa! Vreau si eu placinte!
Cristina, la multi ani mamei tale!
mikiriki spune:
July, las ca ne intalnim toate cand vin acasa si mancam placinte cu cartofi. eu cred ca astea-s doar la noi in Ardeal. am vb azi la tel. cu o prietena din Craiova si zicea ca ea n-a auzit de ele si ca sapt. viitoare se prezinta la mine sa-i fac
. n-am facut niciodata dar ma risc ![]()
MIKI
MirelaV spune:
hello si eu
azi n-a mers DC. am incercat eu pana pe la 3 dar apoi am plecat prin oras si apoi la o prietena..am ajuns acu' juma' de ora ![]()
iulia..lasa placintele..k nu-s bune deloc
sauuu...cum sa iti explic io..k niste scovergi asa...si in compozitia lor pui cartofi fierti..pisati ![]()
miki, da..eu ti-am zis..la oradea am mancat. si pana anu' trecut nici macar nu stiam k exista. deci cred ca sunt ardelenesti ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata fetele!
Cafeaua e gata! Sa aveti o zi frumoasa!
Mire, las eu placintele ca parca o si aud pe mama: " Aoleuuuuuuuuuu, ce te-ai ingrasat!", da cozonac am voie?
Va pup si ne auzim pe seara!
MirelaV spune:

careva prin zona? azi bantui iar singura? domle nu ie bine in concediu..si unele fete muncesc ![]()
eu am azi program administrativ. sa vedem daca respect planul ![]()
vopseste vreuna din voi azi oua? eu le las si pe ele pt sambata. niciodata n-am vopsit joia.
iulia, mananca ce ti-e pofta si astupa=ti urechile
. sper k azi sa ne sincronizam mai bine.
MirelaV
pupicei pe burticei

.pe maine