Racusori, la apel! (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

iti spun.eu sper ca anul viitor in vara sa ajung
plec la .pe maine
noapte buna

MIKI

Mergi la inceput

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nu dati cu pietre, am lipsit motivat ieri. Dupa serviciu , am fost cu intreg familionul sa o serbez pe mami meu, care a implinit ieri frumoasa varsta de 50 de primaveri...
Am stat pana tarziu, iar azi dimineata abia am reusit sa ma dau jos din pat.
Mennna, eu am luat carnetul abia a treia oara....Si cu toate ca am carnet, nu conduc ( la ce nebunie e in Bucuresti!!!!). NU stiu cat mai rezista hazband-ul .....
O zi buna si spor in pregatirile pentru Paste.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Cristina la multi ani mamei tale, multa sanatate. fug repede sa termin baia.

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele!
Miki, Mire pe cuvantul meu ca m-ati facut curioasa! Vreau si eu placinte!
Cristina, la multi ani mamei tale!

Mergi la inceput

July, las ca ne intalnim toate cand vin acasa si mancam placinte cu cartofi. eu cred ca astea-s doar la noi in Ardeal. am vb azi la tel. cu o prietena din Craiova si zicea ca ea n-a auzit de ele si ca sapt. viitoare se prezinta la mine sa-i fac . n-am facut niciodata dar ma risc

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello si eu
azi n-a mers DC. am incercat eu pana pe la 3 dar apoi am plecat prin oras si apoi la o prietena..am ajuns acu' juma' de ora
iulia..lasa placintele..k nu-s bune deloc sauuu...cum sa iti explic io..k niste scovergi asa...si in compozitia lor pui cartofi fierti..pisati
miki, da..eu ti-am zis..la oradea am mancat. si pana anu' trecut nici macar nu stiam k exista. deci cred ca sunt ardelenesti

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Cafeaua e gata! Sa aveti o zi frumoasa!
Mire, las eu placintele ca parca o si aud pe mama: " Aoleuuuuuuuuuu, ce te-ai ingrasat!", da cozonac am voie?
Va pup si ne auzim pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

careva prin zona? azi bantui iar singura? domle nu ie bine in concediu..si unele fete muncesc
eu am azi program administrativ. sa vedem daca respect planul
vopseste vreuna din voi azi oua? eu le las si pe ele pt sambata. niciodata n-am vopsit joia.
iulia, mananca ce ti-e pofta si astupa=ti urechile . sper k azi sa ne sincronizam mai bine.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

De azi merg la munca. S-a terminat mini concediul

MIKI

Mergi la inceput