Racusori, la apel! (24)
Raspunsuri - Pagina 10
M&M spune:
Neata , pe la pranz si de la mine...Abia aseara tarziu mi-a fost reparat computerul.
Mi-a fost dor de voi.
Vicky, sincere condoleante. Imi pare rau; sper sa reusesti sa treci peste acest moment.
Nici eu nu am avut o saptamana foarte buna; o pacienta pe care de doua ori am operat-o, impreuna cu docturul la care sunt repartizata, si care credeam ca va scapa si va castiga lupta cu cancerul a decedat ieri. Asa ca sunt intr-o stare foarte proasta.
O zi minunata ,aaaa...si cafelutza pentru cine vrea.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:

am lucrat, am
si acum sa ma duc la
k ma moleseste vremea.
ne auzim mai tarziu.
cristina, bine ai revenit.
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Neata!!!
Cafelutza, ceiuc, capucino????
O zi minunata tuturor. Ce rau ca s-a dat ora inainte!!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
cafea cristina, sar'na. am dormit asa bineeeee... m-am culcat si f tarziu (dupa ora de vara la 4) si am dormittttttt. dar parca se aude k maine e iar luni 
ce planuri aveti pt azi? k vad k s-a mai indreptat putin vremea. aseara era fffff frig
sunt prin zona pana pe la 12.30
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Mire, eu am fost azi la socrii...
Au venit si cumnata cu sotul ei. A fost bine.
Acum ma pregatesc pentru o noua saptamana.
Un inceput cat mai bun de saptamana tuturor!!
Cristina
MirelaV spune:
cristina, si eu am fost la mama toata ziua. acum am facut
si cam atat
cica da..maine e luni. eu mai vreau o duminica ![]()
o saptamana minunata tuturor ABSENTELOR ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Anne_Ma spune:
Buna seara!
Mai primiti un
nascut pe 07.07, care are ascendent in taur?
http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png
july_g spune:
Neata fetelor! Cafeaua e gata. As mai fi dormit vreo 5-6 ore da ma cheama datoria! A fost superb la munte, in 3 zile am avut 3 anotimpuri. Am plecat din Galati toamna ( am ajuns pe ploaie torentiala, ca in Galati nu ploua), ne-am trezit sambata cu zapada de 20 de cm, iar ieri era primavara in toata regula!
Anne, bine ai venit printre noi! Daca ai citit cate ceva din urma ( a se vedea pagina cu absentele), avem o singura regula! Lipsim doar motivat!
Va pup si sa aveti o saptamana usoara!
mikiriki spune:

eu lipesc motivat.
munca
dar de sapt viit am mai mult timp liber. de sambata pana luni plecam in Olanda daca e vreme frumoasa ca si azi. va doresc un inceput de sapt cat mai frumos.
Anne , bine-ai venit
MIKI