Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

gogosico, sa-ti spun ce stiu eu despre moisa (el!)

o cunostinta a ajuns intamplator la el, intr-o situatie destul de critica, parasita de doctora in care pompase bani luni de zile. multumita tare de atentia lui, a decis sa continue cu el, a rezolvat problema, a analizat-o pana a ramas insarcinata, i-a urmarit sarcina, a sustinut-o cand a avut nevoie, nu e asa de interesat de bani, i-a recomandat pedriatru, in fine, aranjeaza cezariana dar bebele nu asteapta si vine intr-o duminica noaptea. moisa nu vine la nastere, posibil ca nici nu avea timp sa ajunga pt ca a nascut repede dar nici macar nu trece pe la ea sa o vada cat a stat in spital. erau cam dezamagiti!

ce sa spun, cand am nascut eu era cu mine in salon o pacienta a cezarei care a nascut duminica noaptea, doctorita blocata pe dn1 vorbea la telefon cu medica de garda si ii spunea despre pacienta, externarea si vizita ea a facut-o nu tipa cu care a nascut, e adevarat ca pacienta s-a dus direct la ea si i-a spus ca vrea sa o vada.

distractie placuta la intalneala!

va pup!

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

distractie placuta la intalneala.Nu uitiati pozele sa va vedem si noi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare fetelor,

N-am mai scris nimik de multa vreme dar v-am citit.Eu sunt in ceata rau de tot...am un ciclu regulat de 28 zile, azi ziua 31 , TB 37.3 azi dim si acum 37, nici urma de rusi ...greturi la greu in special la mirosuri si test...negativCe sa fie oare cu mine...ca eu nu mai inteleg nimic, voi ce credeti?M-am dereglat de tot?

Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

[Nati, ia vezi tu poate ii faci un fratior Anei.De ce nu faci un test?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Pai am facut...si-i negativ

Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare.
Fetelor care mi-au raspuns la nedumerirea mea, va multumesc din suflet.Am sa merg in continuare la dansul.O sa vad ce vrea Doamne-doamne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,astept cu nerabdare pozicile si impresii de la intalnire.
Pupici tuturor

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pozici intalnire

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uitati si acia nearanjate, fierbinti cum le-am descarcat. www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070315&ctime=180230" target="_blank">aspirante veki

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Super-poze,fetele Se vede clar ca v-ati simtit bine,insa va astept maine cu impresii.

Laurici arati suuuuuperbetooon,Dandanuta o mamica implinita(puiuta e o dulcica ),Madyn este absolut neschimbata,Vale zambitoare si plina de viata cum o stim,Androixa o gravidutza fericita,Mirela blanda si calda ca-ntotdeauna ......M-am bucurat tare mult sa va vad

Flori
Noi

Mergi la inceput