Casnicute sexyyy (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Da , Alina , suntm bine, a trecut si asta... asta e viata...acum hai la cele 40 de pahare sa mai uitam putin de tot si de toate...putin ...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor de luni incolo daca ma mai auziti ca vreau sa fac ceva dulce va rog sa ma bateti, da?
frate eu sunt de-aia care mananc pana...cand stiu "ispitele" alea de mucenici in frigider imi tot caut de drum pe-acolo..a.bia mai salbisem si acum cred ca pun la loc cu varf si indesat
dar pe bune...de luni nu mai fac decat mancare dietetica
azi hai ca petrecem...cate pahare avem pana acum?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica pai abia am inceput...avem cate un storp la bord...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

maine cred ca mai framant o coca si mai fac niste d-astia muntenesti ca aproape i-am terminat
stati...nu am zis de luni, ok?
sa ma bem un el
sa ne veselim nitel

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noapte somnoroasa sexoaselor....si multa sanatate la bolnaviori!!

Eu

Mergi la inceput

noapte bunavise placute

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Emilly sanatate sotului, ufff, v-ati procopsit toti cu virusul. Si pe aici, cred ca tot virusul bintuie, vad ca ma doare si pe mine tot corpul, imi ard ochii, dar nu mai conteaza, daca se simte Isabella bine, nu ma mai gindesc la mine. Sper sa nu mai faca febra, dar tot trebuie s-o controlez la noapte sa nu faca kk, ca deja are funduletul rosu si plinge cind trebuie s-o schimb.

Liano am facut pilaf de orez cu ciupercute, am mincat toti, preventiv . A papat si brinzica, chiar destul de multa, dar... tot mai face kk, pina i-o trece

Doina eu am tras o tuica la prinz, ca eram zombi de nesomn, am adormit la foc automat vreo ora si ceva , dar nu refuz nici la ora asta un paharut, poate imi mai revin

Alina sper sa n-o tina trei zile, sa-si revina mai repede, ca daca ea e bolnavioara, sigur dau ceva kg jos.

Monica adica ai mincat toti aia 350 si ceva de mucenici facuti ieri ?! Moama, dar esti campioana, te trecem sefa la casnicute

Ioana noapte buna si somn usor.

Cami baga poze cu mucenicii, ca eu astept, nu plec la nanita. Sau deja te-ai apucat de 40 de pahare si te trezesti poimiine, ca deh, miine iti dam liber

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,da ai reusit sa ne umesti.Mi-am pus-o pe frigider sa o vad de 1000 de ori pe zi.MERCI.

Alinutza,iubita din suflet.Am primit ghioceii.Nu am primit florile astea de 7 ani de zile
Chiar nu stiu ce sa-ti spun.M-ai lasat fara suflu.pe bune,pe bune!
Stiati ca aici canci ghiocei,canci martisoare si v-ati gandit voi ca pt noi inseamna mare lucru si le apreciem la maxim.Chiar asa e.Zic bine Olga?

Emily,imi pare rau ca nu-ti ies planurile asa cum ti-ai fi dorit...Dar lasa ca cel mai important este copilul si familia.Prietenii si chefurile se fac la orice ora dupa mine.Zvon sa dai si apare jumate din Montreal

Sanatate maxima bolnaviorilor

Eu am framantat mucenicii moldovenesti.Astept sa creasca s atrec cu Maia la modelat.
Mona tu ii scufunzi si-n sirop sau ii ungi numai cu miere si presari nuca pe ei?

Maine mergem la o petrecere de copil la un parc de distractii.Vom lasa copii acolo pt cateva ore iar eu cu colegul ne vom lua de mana ca in tinerete si vom pleca hai-hui amandoi prin oras.Am dreptul sa-mi aleg ce cadou vreau si la fel am dreptul sa aleg unde cinam
Anul asta chiar ca va fi ceva special.Nu mi-am ales niciod. daca-mi aduc bine aminte cadoul de ziua mea,singura...Interesant

cate pahare ati bagat pana acum?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Cami baga poze cu mucenicii, ca eu astept, nu plec la nanita. Sau deja te-ai apucat de 40 de pahare si te trezesti poimiine, ca deh, miine iti dam liber [/size=2][/font=Georgia]

stai soro sa apara colegul ca de una singura nu-mi vine.Vecinul e anti alcool.el e dela cu "alcool" in sange bagat prin vene
Vrei poze cu mucenicii in zama sau aia care is la crescut?
Las aca nu fac nici o poza ca nu am cum sa te intrec ai tai sunt dementiali.am tras vreo 2 limbi la monitor pana acum

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

danelutza(350 erau optuletzele alea mici...adica cei muntenesti cu zeama) pe care daca ma strofocam nitel ii mancam pe toti din prima
cami, da i-am scufundat si in sirop(o ceasca de zahar si 2 cani cu apa) si cand i-am scos din cuptor i-am scufundat pentru cateva sec in siropelul asta, apoi i-ama sezat int ava i-am uns cu miere si am presarat nuca...
noua asa ne plac mai insiropati dar cred ca poti alsa si neinsiropati sa vezi care-ti palc mai mult

monica

Mergi la inceput