Casnicute sexyyy (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

da ,ma rog!
am citit inainte sa te intrb si deasta ti-am pus intrebarea.Nu pricepeam cine e Teodora...
spor la treaba

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ange

da ,ma rog!
am citit inainte sa te intrb si deasta ti-am pus intrebarea.Nu pricepeam cine e Teodora...
spor la treaba

Eiii...eu n-aveam de unde sa stiu ca nu stii de Teodora...Io de mult aberez pe seama asta. Inseamna ca n-am aberat indeajuns?

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

pai altadata sa aberezi mai mult
dar unde sunteti?va ocupati de cele 40 de pahare?
am incercat sa va pun un text aici cu semnificatia zilei de astazi dar nu vrea nici chip
cand il copiez aici textul se transforma in liniute si cifre
am plecat la rufe.
azi sunt pusa pe fapte mari

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha in tot raul si-un bine....dar faza cu banii luati degeaba nu trebuia lasata asa....trebuia sa-ti ceri banii inapoi....
Deci facem galerie sa vina Teodora?

Noi am fost iarasi la plimbare o gramada....sunt rupta de oboseala....dupa masa mai tragem o tura ca e asa timp frumos la Arad....

Va pe toate, la gramada!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
gata declar operatiunea mucenici terminata cu succesau iesit f buni si gustosi, eu pap la greuuite o poza cu mine
danelutza, arata super mucenicii...sanatate multa piticutzei sa se faca bine repejor.
ai mei vad ca si-au revenit aproape de tot, daca le trece maine-i duc la bazin daca nu...pauza sa vezi urlaciune pe ei
miha, pai atunci la treaba...sanatate
azi iar avem o mica petrecere...aseara ne-am distrat pe cinste...totul a fost super frumos pana la un moment dat cand d-ra ruxi si-a crestat putin degetul intr-o cutie de bere...si s-a urlacit putin
va pup pe toate si am fugit sa mai bag un castron si un paharel

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

mona,bravo. sa va fie de bine
viata pe voi!
va tot urmaresc zi de zi si din ce in ce ma faceti sa va invidiez pt faptul ca traiti in tara aia superba plina de traditii si caldura.Mai ca as lua avionul mama ei de viata!

danelutza,gata am gasit pe net reteta de mucenici moldovenesti cu tehnica cu tot.chiar video.ca la fraieri ca mine.mura'n gura
o sa fac astazi.

hai noroc! la al catelea pahar sunteti?

Mergi la inceput

stati sa va spun inca una si ma duc
l-am sunat pe bunicul meu care locuieste intr-un sat uitat de lume undeva prin muntii Buzaului pt ca astazi implineste 83 de ani.Plang.Tremur.Cumplit sentiment.Asa bucurie i-am facut incat abia am reusit sa scot de la dansul cateva vorbe
De cand am plecat din tzara il sun in fiecare an si de fiecare data pe 9 martie de dimineata si pana-l sun sta langa telefon si astepata sa "apar"...
In fiecare an imi spune:"Camelutza tata,cred ca e ultimul an cand te aud"
Uh! viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra m-ai speriat rau, daca asta-i rezolvarea sa faci o Teodora, treci la treburi serioase si mai ales s-o alaptezi cit mai mult posibil.

Cami la multi ani bunicului. Tata are 85 de ani, deci itzi dai seama cum stau cu gheatza-n sin. Asta este, traim si ducem de toate. Spor la mucenici, sint foarte deliciosi cei moldovenesti.

Dana ch multumesc pentru lalelele minunate. O adevarata si frumoasa surpriza.

Alina -ici si pentru tine, parca am scris ca am primit si de la tine, nu ?! Ufff, virsta asta, uit tot si de toate.

Bianca -ici de la Isabella

Simo multumesc si tie

In alta ordine de idei, febra i-a mai scazut, ciorapi cu otet n-am putut sa-i pun ca i-a aruncat din picioare, acum ne luptam puternic cu diareea. A facut pina la prinz de vreo 6 ori, iar ultimele doua erau apa.

Va pupicesc , mai revin

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

MIKI

Mergi la inceput