Piata imobiliara in Ro

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Adina Iulia, imi pare rau ca nu iti pot da un raspuns exact, si asta pentru ca eu locuiesc in afara tarii, si este destul de complicat de administrat apartamentul de la distanta. E adevarat ca si chiria e cam mica, dar am preferat sa am pe cineva de incredere pe bani mai putini dar pe termen lung..

Deci pe chirie iau 150 Euro, din care platesc:
- impozit la stat (parca 16%)
- impozitul pe proprietate anual (~ 1,5 milioane)
- asigurarea pe locuinta (120 Euro)
- Alte reparatii in apartament sau imbunatatiri pentru chirias (spre exemplu am cumparat galerii care au costat 12 milioane).

Deci dupa ce am tras linie anul trecut, am ramas cu 900 Euro. Nu stiu cat de reale sunt cifrele astea avand in vedere ca altcineva se ocupa de efectuarea platilor, insa asta mi s-a intamplat mie.

Despre depozite la banci si comisioane in Ro nu stiu mai nimic, aici (Canada) as putea sa-mi iau 4000 dobanda pe an la un fix term depozit.

Codruta, si eu am vandut apartament cand am plecat din tara si am avut acelasi feeling ca si tine, ca agentia nu face mai nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Mai rau este ca desi cautam de ceva timp un apartament cu 3 cam dec,. nu am reusit sa gasim ptr ca toata lumea asteapta sa se scumpeasca iar.

Mergi la inceput