Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Danuta

Buna fetelor
sunt noua pe aici dar multumesc ca existati.va pup

Danuta, bun venit . Tu cum stai?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Adelamaria, FELICITARI!!! Sarcina usoara si bebe sanatos, destept, frumos si norocos!

Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Adimercedes, multumesc, e incredibil sa fiu pe listutza...Inca nu m-am dezmeticit. Testul facut azi dimineata e tot pozitiv. A 2-a linie tot nu e la fel de colorata, dar se vede...Bhcg inca n-am facut. Poate maine. La dr. mea nu stiu ce sanse am sa ajung atat de repede, din pacate. O sa incerc azi, poate i se face asistentei mila de mine ...Cam astea ar fi vestile. Ah, si au inceput sa ma doara sanii...Totusi nu-i asa rau cum ma asteptam. E cam ca la CM...Alte simptome n-am absolut deloc. Iau in continuare utrogestan si acid folic si magne B6. Si beau naprasnic. E singurul lucru diferit pe care l-am facut luna asta!
A, si am o tuse uscata care nu stiu de la ce e pentru ca racita n-am fost si nu sunt E tare ciudata...O fi pe fond nervos?
Va pup pe toate si multumesc de raspunsuri si urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

buna fetelor,

am si io o intrebare: ceaiul de napraznic se ia numai dupa ovulatie sau tot timpul ? si il fac decoct sau infuzie ? eu am gasit la doza, pun mai concentrat, adica 2 plicuri pe cana, dar il si fierb sau dupa ce incepe sa fiarba il acopar si las asa ?
adimercedes

bafta tuturor !
Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Adelamaria ai grija cu tusea. Nu e bine sa incordezi burtica ca at cand tusesti. Eu zic sa iei ceai de cretisoara acum si sa lasi napraznicul. E mai buna cretisoara deoarece ajuta la implantare si fortifica uterul.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Sorina 7
Ceaiul isi indeplineste toate calitatile daca este preparat astfel:

o lingura plina de naprasnic se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa. Dupa ce se lasa 1/2h apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol. (La prepararea ceaiului se foloseste apa plata)

Aditza

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

azi am fost prima data la monitorizare; de aceea va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre:

echo ziua 11 - folicul 14 mm (ovar drept)
- endometru 9 mm
ovar stang - foliculi existenti, dar mici

e de bine sau nu?

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetele am o cutie de "VITEX" neinceputa , expira in septembrie 2011 ,daca este cineva interesat dati-mi PM!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Fetelor, ma doare putin sub burtica. Sunt la exact o saptamana dupa ovulatie. Oare e de bine sau de rau, sau poate sunt paranoica. Sanatate la toata lumea.

Cu drag GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Multumesc Miki pentru raspuns ...referitor la perioada in care se ia : tot timpul sau numai dupa ovulatie ?
salutari tuturor !

Mergi la inceput