Naturiste si homeopate (30)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Danuta
Buna fetelor
sunt noua pe aici dar multumesc ca existati.va pup
Danuta, bun venit
![](grup.gif)
![](icon_smile_big.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Olivia26/Olivia26.jpg)
Olivia26 spune:
Adelamaria, FELICITARI!!! Sarcina usoara si bebe sanatos, destept, frumos si norocos!
Olivia
![](indragostita.gif)
Asteptam pe bebe
![](al9leacer.gif)
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
adelamaria spune:
Adimercedes, multumesc, e incredibil sa fiu pe listutza...Inca nu m-am dezmeticit. Testul facut azi dimineata e tot pozitiv. A 2-a linie tot nu e la fel de colorata, dar se vede...Bhcg inca n-am facut. Poate maine. La dr. mea nu stiu ce sanse am sa ajung atat de repede, din pacate. O sa incerc azi, poate i se face asistentei mila de mine ...Cam astea ar fi vestile. Ah, si au inceput sa ma doara sanii
...Totusi nu-i asa rau cum ma asteptam. E cam ca la CM...Alte simptome n-am absolut deloc. Iau in continuare utrogestan si acid folic si magne B6. Si beau naprasnic. E singurul lucru diferit pe care l-am facut luna asta!
A, si am o tuse uscata care nu stiu de la ce e pentru ca racita n-am fost si nu sunt E tare ciudata...O fi pe fond nervos?
Va pup pe toate si multumesc de raspunsuri si urari!
Sorina7 spune:
buna fetelor,
am si io o intrebare: ceaiul de napraznic se ia numai dupa ovulatie sau tot timpul ? si il fac decoct sau infuzie ? eu am gasit la doza, pun mai concentrat, adica 2 plicuri pe cana, dar il si fierb sau dupa ce incepe sa fiarba il acopar si las asa ?
adimercedes
bafta tuturor !
Sorina
miki-miki spune:
Adelamaria ai grija cu tusea. Nu e bine sa incordezi burtica ca at cand tusesti. Eu zic sa iei ceai de cretisoara acum si sa lasi napraznicul. E mai buna cretisoara deoarece ajuta la implantare si fortifica uterul.
Miki
miki-miki spune:
Sorina 7
Ceaiul isi indeplineste toate calitatile daca este preparat astfel:
o lingura plina de naprasnic se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa. Dupa ce se lasa 1/2h apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol. (La prepararea ceaiului se foloseste apa plata)
Aditza
Miki
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alic/alic.jpg)
alic spune:
azi am fost prima data la monitorizare; de aceea va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre:
echo ziua 11 - folicul 14 mm (ovar drept)
- endometru 9 mm
ovar stang - foliculi existenti, dar mici
e de bine sau nu?
ALICe
antosit spune:
Fetele am o cutie de "VITEX" neinceputa , expira in septembrie 2011 ,daca este cineva interesat dati-mi PM!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
gugushtiuc spune:
Fetelor, ma doare putin sub burtica. Sunt la exact o saptamana dupa ovulatie. Oare e de bine sau de rau, sau poate sunt paranoica. Sanatate la toata lumea.
Cu drag GUGU
Sorina7 spune:
Multumesc Miki pentru raspuns ...referitor la perioada in care se ia : tot timpul sau numai dupa ovulatie ?
salutari tuturor !