Salajence (p27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, va multumesc din suflet pentru urari
am trecut doar sa va doresc un wek frumos tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

buna fetelor! Multi pt toate si un wekkend minunat.Miha, nu-mi vine in minte imaginea Cameliei, doar de-mi spui si numele de fam.

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

ce mai faceti?
eu raportez o stare de oboseala,fara chef, vreme uraaaaaaata

MIKI

Mergi la inceput

quote:
otilia am pus doua pozepoate asa sti
M-am ramolit.... Nu mai cunosc pe nimeni! Acum la modul serios: precis e muuuult mai tanara decat mine, ca nu o stiu . Zici ca preda la Industrial? De cand? Am avut si eu acu vreo 2 ani cateva ore pe acolo dar nu-mi amintesc sa o fi vazut. Poate ca nu aveam ore in acelasi timp.Si e din Simleu? Bai frate, si eu care mereu zic ca aici toata lumea cunoaste pe toata lumea!Se vede treaba, ca la mine nu se aplica!Va si va doresc un weekend minunat!Mikiriki, si aici e urat afara. De 2 zile casc intruna, desi am primit o bunatate de Lavazza de la o cunostinta italiana, din care sorb de 2 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

otilia ea a terminat in 95,la teoretic.e din maieriste.preda la industrial de anul trecut numai ,inainte era la scoala speciala pedagog.

ei nu are nimic daca nu o sti nu e musai

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by mihaela_specht

buna dimineata

multi prieteni are deja Andrei .am si eu cu el si cu Dennis le-am facut cand am fost anul trecut acasa.
DA sti ce mi-am adus aminte nu stiu daca nu ne-am intalnit odata,eram cu Bianca si cu Dutzu veneam de la supermarket(occident)si stiu ca ne-am intalnit cu sorata si era cu cineva dar nu mai retin daca erai tu.ce uituca-s.

pupici

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">simleu silvaniei

Erai numa tu cu Denis, si Bia, Dutzu si Adreei?Noi mergeam spre Bradet, voi spre magazin?

Mergi la inceput

Noapte buna Salajence!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna fetelor !

Eu sunt cu gatul in pioneze de vreo 4-5 zile , iar de aseara a inceput sa-mi curga si nasul . Tot de aseara a inceput sa mi se "rupa" tusea si sa elimin puroiul din gat . Nu va mai povestesc ca stranut din 5 in 5 minute ....
Andreea are si ea o tuse productiva , sper sa nu o contaminam si pe Paula care deocamdata e cea mai sanatoasa din familie .
Eu sunt tare ocupata , dimineatza la servici , dupa-masa la magazin unde aproape zilnic primesc marfa . Azi de ex. imi sosesc pantofii . Acum sunt ocupata si cu deschiderea celuilat magazin , tre sa ma impart in 2 locuri .... Sper macar sa fie cu folos .
Vreau sa va rog ceva .... daca stiti ceva fata care ar vrea sa lucreze la magazinul din D-va va rog sa-mi scrieti ca sa vedem cum iau legatura cu ea ... as vrea totusi pe cineva cunoscut ....
In rest toate la fel ... munca , munca si iar munca ....

Va pupik pe toate si va doresc un week-end placut !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput