Salajence (p27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Maine de la 1 avem chef! Si ghiciti cine face tortul? Nu am avut de lucru!In alta ordine de idei, sper ca pana sambata sa aflu de la voi si locatia intalnirii. Eu nu cunosc Zalaul, asa ca imi convine oriunde. la toate.Olim, bine ai venit!Cadoul...Hm anul asta sotzul meu a fost mai practi, si ma scoate in oras la restaurant. Macar scap de gatit o seara. Bianca, inca nu mi-am cautat in mod serios saltea. Tare as vrea sa ajung macar in Cluj, sa studiez ceteva magazine. Daca nu, am sa aleg varianta curieratului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

otilia
ce as manca si eu o felie de tort,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

giulia zici de chanel allure?am si eu imi place tare mult.

distractie placuta va doresc la intalnire si sper ca intr-o zi sa ne intalnim toata gasca.

pupici

mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=4&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">dennis

Mergi la inceput

Mergi la inceput

quote:
otiliace as manca si eu o felie de tort,
Olim, nu mai esti la cura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Eu nu-s innebunita dupa torturi sau prajituri.Mie imi plac brinzoicile, mai ales cele care au brinza amestecata cu stafide si cu zahar vanilat.MmmmmmmSi mai imi place si inghetata.

Bianca, adresa o sa o scrie sotul meu cind ajunge cu cutia acolo de unde o trimite, sper sa fie atent Am invelit-o in banda scoci pe toate partile.Chestia e ca un pic sint cam ingrijorata, sper sa ajunga cu bine.Cind ma gindesc ca anul trecut cind mi-am trimis eu din lucruri acasa (inainte de a merge acolo)cutiile au facut aproape 3 luni...

Mergi la inceput

Cami, cand mai vi in tara facem un chef si promit sa fac eu tortul. Sper ca te vei razgandi cu privire la torturi. Si mie imi plac branzoicile.... Mai ales cele cu stafide...mmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

hai mai fetelor, ca e zi de post azi, si mai is si la curasi la noi aici nici nu gasesc branza buna de baci pentru branzoici.De cate ori ma duc acasa, schimb la Satu mare 5 euro si imi cumpar 3 branzoici si un lapte batut
dar tot mi-as lua o branzoaica daca as avea de unde
o seara frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

mi s-a facut foame. Otilia si eu vin la chef daca ma primiti.

mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=4&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">dennis

Mergi la inceput

Mihaela, lasa geamul deschis, ca iti arunc cu prastia o felie!Olim, dar spaniolii nu mananca branzoici? Probabil au alte specialitati delicioase.

Mergi la inceput