Salajence (p27)
Raspunsuri - Pagina 15
giulia71 spune:
Salutare, salutare!
Si io cu a doua cafea, un capuccino!
Yam, yam
Bey, sunt blonda rau, nu-sh sa pui poze fir-ar!
Promit ca-lk rog pe colegu de banca sa ma ajute si apar si eu cu ai mei in telenovela
!
Moama ce preturi sunt si pe la voi!!!
Am dat in balbaiala cand am vazut, ce naiba bre si mai zici ca n-are romanu banuti?!
Acus sunt singurica, ca ai mei colegi de clasa o luara da nebuni prin oras si io i-am refuzat categoric ca nu ma lasara niste vase nenorocite si dupa ...intru la dus
sa ma fac bonita!
Nu plecam nicaieri...din pacate ca e urat ca drak afara, ufff!
Mancam iar filme pe paine
!
Hai pupacei si promit ca va bag pozilici!
Va pup!
mami de Calin rasfatzat:)
piticutz spune:
Am ajuns si eu la cafea, ca acu m-am trezit.
S-a cam racit, da ii buna si asa(oricum, eu nu o pot bea fierbinte nicidecum).
Ma duc sa dau trezirea.
Bianca, ai tel fix, sau mobil acasa?
Pe fix e ieftin, da pe mobil te cam taxeaza.Cartela asta cu care sun eu are tarif bunicel, de 5 dolari vorbesc in Ro pe fix cam o ora si 15 minute, pe mobil cam 20 de minute, cu Italia, pe fix, am de 5 dolari vreo 7 ore(si acolo pe mobil e mai scump)-de aia am putut sa palavragesc atita cu prietena mea.
Bimilit spune:
cami am si fix si mobil .fixul il pastrez ca sa pot comunica cu mama.mai da tu ai mobil sau fix
?mama are doar mobil , si de mult ori mi-e un dor nebun de ea si o sun , si ea: inchide ca te sun eu.cica dac o sun pe mobil platesc si eu si ea
.
giulia , io ca blonda tot intreb da tu nu-mi raspunzi:cat veniti in tara?cum e mama?
mno, va tzuc da mai vin.............
special pt cami :
caldutza.
PS cami si cum te relaxezi maine? ce program ti-ai facut?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
dianaiulie2009 spune:
'neatza tuturor !!!
Va servesc sieu o cafelutza calda , poftiti , poftiti !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
Bimilit spune:
salutare salajence!!!!!
multumesc de cafea.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Salutare Salajence!Ce mai faceti voi? Am sa pove pe unde am fost ieri, dar un pic mai incolo ca amu nu am timp. 
silvana_salajan spune:
Am revenit. Deci, dupa cum va zisei, ieri am fost la iarba verde, la bograci si mici la Huta. A fost super, desi cam frig si sufla un vant...
si mai vin.
mihaela_specht spune:

mi-ati simtit lipsa?![]()
ieri nu am intrat deloc pe Dc am fost la spital sa-mi vad nepotu, a nascut nevasta lui varumeu,un puiut asa dulce.asa copil nu am mai vazut in viata mea are parul asa mare si blond auriu,saracutu s.a nascut inainte de termen cu 5 saptamani e asa micut.
cand l-am vazut mi s-a facut dor decand era Dennis mic mic.
vreme rea la noi sufla un vant de numa si ploua.nasol
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu